Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dezinfectezi suprafete si produsele de la magazin? Motivul pentru care ar putea fi degeaba

Playtech Playtech,
Dezinfectezi suprafete si produsele de la magazin? Motivul pentru care ar putea fi degeaba

La inceputul pandemiei, din magazine s-au vandut rapid sprayurile si servetelele dezinfectante. Oamenii au fost sfatuiti sa-si dezinfecteze produsele pe care le-au cumparat de la magazinul. continuă pe Playtech

Motivul pentru care Andreea Antonescu nu a divortat nici acum, desi nu isi mai iubeste sotul

Andreea Antonescu a anuntat despartirea de tatal fetitei ei, Traian Spak, in urma cu un an, cu mentiunea ca in cel mai scurt timp va depune si actele de divort. De atunci, artista nu a mai parasit Romania, precum o facea adesea cand era casatorita, dat fiind ca sotul are afaceri in America. De la .

Care este motivul pentru care nici Klaus Iohannis si niciun alt oficial nu s-au vaccinat anti-Covid-19. Adevarul a iesit la lumina

In multe tari din lume, campania de vaccinare a fost inceputa cu cei mai importanti oameni din stat, acestia dand propriul exemplu pentru a incuraja vaccinarea anti-Covid-19. Daca in SUA, presedintele ales, Joe Biden, a facut din acest moment istoric un eveniment public, asemeni altor state, in Romania, nu a existat un asemenea exemplu pentru .

DigiSport: Ianis Hagi, gata sa infrunte Liverpool in optimile UCL! Motivul pentru care Leipzig forteaza transferul romanului

Ianis Hagi ar putea face din nou pasul la o echipa din UEFA Champions League - RB Leipzig si-a reinnoit interesul pentru mijlocasul roman.

Crantina ar fi motivul pentru care Federer spune pas Australian Open

Roger Federer a decis sa nu participe la Australian Open mai degraba din cauza carantinei decat a pr.

Un cuplu a fost injunghiat intr-un bloc din Bucuresti. Motivul pentru care atacatorul a recurs la acest gest

O femeie din Bucuresti si partenerul ei de viata au fost injunghiati, in cursul zilei de marti, chiar de fostul iubit al femeii. intreaga scena s-a petrecut intr-un bloc din sectorul 5 al.

Coronavirus: Indonezia isi va vaccina mai intai forta de munca, si apoi varstnicii. Motivele pentru care a luat aceasta decizie

Programul de vaccinare in masa contra Covid-19 va incepe in Indonezia saptamana viitoare, dupa ce agentia pentru medicamente din aceasta tara cu circa 270 de milioane de locuitori isi va da acordul, in conditiile in care 700. 000 de doze de vaccin deja au fost distribuite pentru administrare, transmite Reuters.

CELE MAI TARI BANCURI CU BARBATI: Motivele pentru care un tip a divortat de toate nevestele

Un tip care se da pe strada la o tipa primeste urmatorul raspuns: - Am acasa un sot . nesimtitule La care tipul: - Si eu am acasa un televizor . dar mai merg si la cinematograf! *** Doi prieteni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )