Libnet.ro
UNICEF

20:17

Este oficial. Veste proasta pentru romanii care isi petrec vacanta pe litoralul romanesc. Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta aceasta regula

Playtech Playtech,
Este oficial. Veste proasta pentru romanii care isi petrec vacanta pe litoralul romanesc. Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta aceasta regula

In contextul pandemiei de COVID-19 si al nerespectarii regulilor de distantare intre oameni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta s-a reunit pentru a decide regulile care se vor impune incepand cu 1 august, pe litoral. Astfel ca, purtarea mastii in spatii deschise si aglomerate va fi obligatorie. De asemenea, membrii comitetului pentru situatii de . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla acum cu preturile la pompa

Intr-o singura luna pretul combustibilului s-a scumpit cu 2%, astfel ca un plin de benzina costa, astazi, cu 5 lei mai mult decat la inceputul lui iulie. Ce spun expertii despre cresterea ingrijoratoare a preturilor, in continuare. Atentie soferi! Au crescut preturile la pompa Expertii in energie sustin ca majorarea preturilor la pompa este intr-o .

Veste proasta pentru PSD. Un senator a fost diagnosticat cu COVID-19

Ion Rotaru, senator si presedintele organizatiei PSD Braila, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Ion Rotaru a fost internat de urgenta la Spitalul Matei Bals, din Bucuresti. Vesti proaste pentru PSD. Un senator a fost diagnosticat cu coronavirus Vesti proaste pentru PSD vin de la Braila. Presedintele organizatiei, senatorul Ion Rotaru, a fost depistat ca .

Veste proasta pentru unii soferi care au cumparat Volkswagen: ce a anuntat compania

Scandalul Dieselgate a zguduit puternic Volkswagen, cel mai mare producator auto din lume. Acum, compania face un anunt care vine cumva firesc dupa situatia creata. Volkswagen inca mai.

Pensii 2020. Pensie pentru romanii care muncesc in strainatate. Actele necesare daca vechimea este mai mica de 15 ani

Dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, romanii au plecat in numar mare din tara pentru a munci in strainatate. Ei bine, acestia trebuie sa stie ce acte au nevoie pentru a primi pensie comunitara, cand vor atinge varsta de pensionare. Multi se incadreaza si pentru pensia din Romania, dar si din tara unde au lucrat.

Nelu Tataru, avertisment pentru romanii care pleaca in concedii. Ce patesc atunci cand revin acasa: Nu excludem si

Nelu Tataru vine cu vesti descurajatoare pentru milioane de romani. in contextul pandemiei de COVID-19, traim o vara atipica si foarte grea pentru majoritatea cetatenilor. Concediile atat de mult asteptate au ajuns sa fie o arma impotriva propriei sanatati, dar cu toate acestea nu putem sa renuntam la ele. Ministrul Sanatatii avertizeaza ca toate persoanele .

MAE: Masura de autoizolare pentru romanii care ajung in Italia, prelungita pana pe 9 august

Autoritatile italiene au decis sa prelungeasca masura prin care persoanele venite din Romania sunt obligate sa se autoizoleze timp de 14 zile. Masura era valabila pana vineri, 31, iulie, insa va mai.

Veste uriasa pentru milioane de romani. Premiera grandioasa in Romania: planul secret al Guvernului

Guverul Orban este pe punctul de a da startul unei investitii uriase in Romania in plina pandemie de COVID-19. Milioane de oameni asteptau aceasta veste, care ne va face unici in Europa. Despre ce este vorba, aflati in paragrafele urmatoare. Premiera pentru Romania. Care este planul Guvernului Guvernul Orban se pregateste sa demareze o investitie .

Andreea Tonciu, veste uriasa pentru fanii sai. Anuntul surpriza pe care l-a facut

Andreea Tonciu este casatorita cu Daniel Niculescu si au impreuna o fetita. Dupa declaratiile acesteia este posibil ca familia sa se mareasca dupa pandemie, deoarece chiar ea marturiseste ca ar avea si unele simptome. Anuntul facut de catre Andreea Tonciu catre fanii sai Andreea si sotul acesteia au hotarat ca a venit timpul pentru cel .

Veste buna pentru milioane de romani. Se dau tichete de la stat pentru toti acesti elevi. Suma este uriasa

Anul scolar 2020-2021 incepe cu vesti bune pentru milioane de parinti, potrivit unui proiect adoptat ieri de catre Senat, in calitate de for decizional. Astfel, mai multi elevi vor primi tichete educationale decontate de stat. Cine a initiat proiectul Initiatoarea progamului Scoala pentru scoala a fost vicepremierul Raluca Turcan, binecunoscuta pentru implicarea intr-o multitudine de .

Romanii care merg in vacanta in Bulgaria nu trebuie sa mai prezinte declaratie pe propria raspundere

Romanii care merg in Bulgaria nu trebuie sa mai prezinte declaratia pe proprie raspundere prin care confirmau ca au luat cunostinta si isi asuma riscurile privind imbolnavirea cu COVID-19 si se obligau sa respecte masurile anti-epidemiologice aplicabile pe teritoriul Bulgariei, anunta Ministerul roman de Externe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )