Libnet.ro
UNICEF

18:30

EXCLUSIV Ce se intampla dupa inmormantarea lui Bogdan Stanoevici. Fiul sau a luat decizia radicala

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Ce se intampla dupa inmormantarea lui Bogdan Stanoevici. Fiul sau a luat decizia radicala

Trupul neinsufletit al lui Bogdan Stanoevici a fost incinerat, sambata, la Crematoriul Vitan Barzesti. Unicul sau fiu, stabilit in Franta, n-a putut ajunge in tara pentru a-si lua Adio! de la parintele sau, cu care avea o relatie foarte buna, din cauza pandemiei: Ar fi trebuit sa stea doua saptamani in izolare. Dar baiatul lui . continuă pe Playtech

Ce se va intampla cu trupul lui Bogdan Stanoevici. Diana Sosoaca nu e de acord: Sa nu mai poata fi gasita nicio dovada

Dupa moartea socanta a lui Bogdan Stanoevici, s-a aflat ce se va intampla cu trupul actorului. Diana Sosoaca, celebra avocata din Iasi care a refuzat sa poarte masca de protectie, nu e de acord cu decizia luata de familie. Ce se intampla cu trupul lui Bogdan Stanoevici Fostul ministru delegat pentru romanii de pretutindeni si .

Mirabela Dauer, dupa moartea lui Bogdan Stanoevici: Asta e stilul nostru: rautatea, invidia, jignirile

Mirabela Dauer a intervenit in controversele iscate in jurul mortii actorului Bogdan Stanoevici.

Diana Sosoaca, mutare de ultima ora inaintea incinerarii lui Bogdan Stanoevici. Ce vrea senatoarea AUR

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca nu este de acord cu decizia pe care familia actorului Bogdan Stanoevici a luat-o dupa moartea acestuia. Apropiatii actorului au decis ca trupul neinsufletit sa fie incinerat. Diana Sosoaca, mutare de ultima ora inaintea incinerarii lui Bogdan Stanoevici Dupa ce familia regretatului actor a anuntat ca trupul neinsufletit al acestuia va .

Imagini cu sicriul lui Bogdan Stanoevici, in capela. Detaliul socant observat in interior

Astazi, trupul neinsufletit al lui Bogdan Stanoevici a fost depus la Capela Cimitirului Bellu, acolo unde doar cateva persoane au venit sa ii aduca un ultim omagiu. Imagini cu sicriul lui Bogdan Stanoevici, in capela Printre marii absenti au fost fosti colegi de partid sau de breasla ai actorului. Bogdan Stanoevici a murit din cauza .

Senatoarea Diana Sosoaca, scandal in fata blocului lui Bogdan Stanoevici: A chemat un preot aflat sub autoritatea Bisericii Rusiei si care promoveaza asa-numita ortodoxie cuantica sa faca o slujba in memoria actorului (VIDEO)

Senatoarea AUR Diana Sosoaca se afla in centrul unui nou scandal, de aceasta data legat de moartea actorului Bogdan Stanoevici. Fostul caandidat la alegerile prezidentiale a murit ep 12 ianuarie, la 62 de ani, fi.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )