Libnet.ro
UNICEF

13:16

Gigi Becali rupe tacerea. Ce medicament vindeca oamenii de covid-19: Se gaseste doar la mine, e cel mai bun

Playtech Playtech,
Gigi Becali rupe tacerea. Ce medicament vindeca oamenii de covid-19: Se gaseste doar la mine, e cel mai bun

Inca de la inceputul pandemiei, Gigi Becali a incercat sa-i ajute pe cei care aveau nevoie de anumite medicamente. intr-un inteviu acordat recent, afaceristul vorbeste despre un ser minune care combate infectiile COVID-19. Gigi Becali povesteste ca are Ivermectina, un ser minune, initial gandit ca medicament veterinar. Ivermectina, medicamentul minune Exista o sumedenie de teste . continuă pe Playtech

Ce au inceput sa faca artistii pentru bani, in pandemie. Mihai Traistariu rupe tacerea

Anul 2020 a fost ireal de greu pentru toata lumea, exceptie facand cei cu bani. in Romania, printre cei afectati se numara si artistii. Acum, Mihai Traistariu rupe tacerea despre situatiile financiare ale multor colegi de breasla. Ce au inceput sa faca artistii pentru bani, in pandemie, veti afla in randurile ce urmeaza. Artistii din .

Ilie Nastase rupe tacerea. Tot adevarul despre averea si conturile sale bancare este aici

Dupa ce s-a zvonit ca este falimentar, Ilie Nastase rupe tacerea. Fostul mare tenismen spune tot adevarul despre averea si conturile sale bancare. Ilie Nastase, despre averea sa in ultima perioada, ziarele de scandal au scris despre faptul ca Nasty nu o duce deloc bine din punct de vedere financiar, acesta fiind in pragul falimentului.

Adevarul despre noua tulpina de covid-19. Streinu-Cercel rupe tacerea despre cum actioneaza

Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea si spune adevarul despre noua tulpina de covid-19. Medicul explica exact cum actioneaza virusul din Marea Britanie. Cum actioneaza noua tulpina de covid-19 Medicul Adrian Streinu-Cercel spune adevarul despre noua tulpina de covid-19. Profesorul de la Institutul Matei Bals a dezvaluit ca, in Romania, ar putea exista mult mai multe persoane .

Ioana Nastase rupe tacerea. Cum a batut-o Ilie, de fapt: Pentru ca nu stiam daca mai ies vie, am chemat politia

Ioana Nastase rupe tacerea si spune totul despre scandalul momentului. Bruneta a povestit cum a batut-o Ilie, de fapt, iar detaliile sunt incredibile. Ioana, despre bataia primita de la Ilie Nastase in urma cu o saptamana, Ioana Nastase suna disperata la 112 aceasta spunandu-le celor de la serviciul de urgenta ca este foarte speriata pentru .

Viermii pe care Europa ii va manca in curand. Mihaela Bilic rupe tacerea: ce contin, de fapt

Printr-o directiva a UE, recent s-a dat unda verde viermilor de faina ca sursa sigura de hrana umana. Conform acesteia vom putea consuma viermii de faina intregi, uscati sau ca faina. Odata ce a fost ratificata aceasta decizie de catre Comisia Europeana, pot fi pusi in vanzare. Viermii de faina, sau o noua sursa de .

Burlacul 2021. Andi Constantin rupe tacerea: ce cauta la o iubita, de fapt

Andi Constantin este protagonistul celui de-al saselea sezon al emisiunii Burlacul 2021. Cea mai indragita ispita masculina de la Insula Iubirii a facut dezvaluiri despre ce cauta la o iubita, mentinand ca spera ca noua provocare din viata sa sa ii aduca sortita. Plec la drum cu gandul sa ma insor. Andi Constantin este Burlacul .

Data ireala la care Romania scapa de masca de protectie. Streinu-Cercel rupe tacerea

Astazi a inceput in tara noastra vaccinarea anti-coronavirus cu a doua doza de vaccin de la Pfizer pentru angajatii din spitale, primii care, de altfel, s-au vaccinat, in Romania. Data ireala la care Romania scapa de masca de protectie Medicul Adrian Streinu-Cercel a facut si afirmatii despre masca de protectie, in contextul vaccinarii, spunand ca .

Ce a patit Cristina Spatar de cand s-a aflat cine e iubitul ei. Artista rupe tacerea

Desi are de patru ani are o relatie frumoasa cu un barbat care o iubeste si o respecta, diferenta de varsta dintre cei doi nu este de nebagat in seama. Cristina Spatar dezvaluie ce se intampla in relatia sa de cand s-a aflat cine e iubitul ei. Cristina Spatar se iubeste cu un barbat mai .

Atentie! Gigi Becali, victima pe Facebook. Fake news-uri grave si inselatorii de mii de euro

Atentie! Gigi Becali este victima pe Facebook. Este vorba de Fake news-uri grave si inselatorii de mii de euro. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Gigi Becali, victima hackerilor pe Facebook. Este inselatorie de mii de euro Gigi Becali a devenit victima pe Facebook, fiind vorba de fake news-uri grave si .

Gigi Becali: E cel mai bun tratament, se gaseste doar la mine, acum in Romania

Gigi Becali a dezvaluit tratamentele pe care le are la dispozitie la clinica sa privata si pe care le-a folosit pentru a-si trata familia, prietenii si cunoscutii care s-au infectat cu coronavirus.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3112 seconds )