Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca o tara interzice turistii romani. Decizia, in vigoare de maine

Playtech Playtech,
inca o tara interzice turistii romani. Decizia, in vigoare de maine

Inca o tara isi inchide granitele pentru turistii romani pe fondul cresterii numarului de cazuri de infectare cu noul virus, care a ajuns la peste 1. 000 pe zi. in prezent, Romania este una dintre cele mai afectate tari din Europa din cauza pandemiei. inca o tara spune NU turistilor romani Pe fondul cresterii numarului de . continuă pe Playtech

Vestea momentului pentru turistii romani din Grecia. Devine obligatorie

Turistii care vor sa viziteze Grecia trebuie sa stie ca o noua regula se aplica de azi. Ce obligatii noi vin din partea oficialilor? Obligatie pentru turistii romani din Grecia. Ce trebuie sa faca? Autoritatile din Grecia au anuntat ca masca redevine obligatorie in magazine, banci, servicii publice si in aproape toate locurile inchise, in .

Business report: Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism. Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii. Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani. Al doilea val Corona vine sigur

Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism * Cum sa ne jucam putin cu 80 de miliarde * Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii * Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani * Radiografia industriei de restaurante in pandemie * Guvernul va aloca un miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaze pentru populatie * Domoliti-va! Al doilea val Corona vine sigur * Ministrul Finantelor: Daca ne uitam la contextul economic prin care trecem, deficitul bugetar este rezonabil.

INTERZIS romanilor! inca o tara inchide granitele pentru turistii romani, de la 1 august

Danemarca a anuntat lista statelor ai caror turisti nu vor mai fi primiti pe teritoriul statului, printre acestea fiind si Romania. Romanii vor putea calatori daca au motive intemeiate si nu au simptome de boala. Restrictiile pentru turisti intra in vigoare la 1 august.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )