Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ludovic Orban, despre noile restrictii pentru combaterea pandemiei. Ce ii asteapta pe cetateni

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, despre noile restrictii pentru combaterea pandemiei. Ce ii asteapta pe cetateni

Informatii de ultima ora din partea premierului, Ludovic Orban. Acesta a anuntat ce i-ar putea astepta pe romani in urmatoarea perioada, cu privire la restrictiile de circulatie in timpul noptii. De asemenea, acesta a mentionat si categoria de persoane care va putea circula in spatii deschise fara masca. Romania asteapta rezultatele masurilor din alte tari . continuă pe Playtech

ORBAN, DESPRE NOI RESTRICTII: Asteptam sa vedem efectul masurilor pe care le-am luat si efectele din alte tari ale interzicerii circulatiei in timpul noptii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca deocamdata nu vor fi impuse noi restrictii din cauza epidemiei, autoritatile asteptand sa vada efectul masurilor pe care le-au luat si efectele din alte tari ale interzicerii circulatiei in timpul noptii. Orban a anuntat insa ca vor fi exceptii de la portul mastii in aer liber, relateaza G4media.

Ludovic Orban, despre restrictionarea circulatiei in timpul noptii: Vrem sa vedem efectele din alte tari (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca autoritatile au in vedere posibilitatea introducerii unor restrictii de circulatie in timpul noptii, insa o decizie in acest sens va fi luata dupa ce se va.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantina nationala: Nu avem in discutii o astfel de eventualitate in momentul de fata

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca nu se discuta despre reinstituirea carantinei la nivel national in Romania, acesta afirmand ca s-au luat masuri pentru prevenirea raspandirii pandemiei de.

Ludovic Orban, despre Traian Berbeceanu: Va fi un prefect foarte bun la Bucuresti. Un om corect, cinstit, ferm

Ce il recomanda pe fostul comisar de politie Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei? Premierul Ludovic orban spune ca este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii si va fi un prefect foarte bun pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza.

Ludovic Orban anunta noi restrictii: Circulatia pe timpul noptii ar putea fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul ar putea impune noi restrictii, printre care se numara si restrictionarea circulatiei, in anumite orase, pe timpul noptii.

Ludovic Orban, despre posibilitatea unei noi izolari a populatiei la domiciliu: Lucrurile nu sunt foarte complicate...

Ludovic Orban a declarat, luni seara, in cadrul vizitei oficiale facute la Paris, ca nu se discuta despre posibilitatea de a izola populatia la domiciliu, precum in timpul starii de urgenta. Premierul afirma ca in acest moment obiectivul Guvernului este sa nu fie afectata economia.

Ludovic Orban, despre evenimentul la care a participat Marcel Ciolacu: Au fost surprinsi asa cum sunt, ca ignora normele de protectie sanitara Este o chestiune de responsabilitate individuala

Premierul a comentat incidentul de sambata, in care a fost implicat liderul social democratilor. Marcel Ciolacu a fost surprins intr-un restaurant din Buzau, alaturi de 11 persoane la masa. Ciolacu a.

Ludovic Orban, despre promisiunea PSD de majorare a pensiilor: Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard

Premierul Ludovic Orban a spus ca, desi PSD va promite majorarea pensiilor, acest lucru nu se poate face pana cand nu se va putea majora salariul mediu pe economie si nu vor fi create locuri de munca.

Fonduri europene pentru combaterea pandemiei COVID-19 si pentru protejarea mediului

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de joi o serie de masuri prin care este extins sprijinul asig.

Studiu al Comisiei Europene: 60% dintre romani se declara multumiti de masurile luate pentru combaterea pandemiei de COVID-19. Media europeana este de 45%

Potrivit unui sondaj Eurobarometru standard publicat vineri pesite-ul oficial al Comisiei Europene, Romania se afla in topul statelor membre, in ceea ce priveste procentul cetatenilor multumiti de masuril.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )