Libnet.ro
UNICEF

16:15

Meghan Markle i-a infuriat din nou pe fani. Ce a etalat, in plina criza financiara

Playtech Playtech,
Meghan Markle i-a infuriat din nou pe fani. Ce a etalat, in plina criza financiara

Meghan Markle e din nou aspru discutata de cei care o urmaresc pe retelele de socializare. Sotia Printului Harry s-a cam etalat cu ce nu trebuie in public. Cu ce a aparut in criza financiara? Meghan Markle isi afiseaza opulenta in plina criza financiara si in vremurile acestea grele din cauza pandemiei, Meghan a facut . continuă pe Playtech

Meghan Markle, tinta unui nou atac: Printul Harry, o marioneta tinuta ostatic

Dupa ce au vorbit in public despre problemele politice din Statele Unite ale Americii, Meghan Markle si Printul Harry sunt din nou in lumina reflectoarelor. Unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Marea Britanie a facut declaratii incediare despre cei doi fosti duci de Sussex. Meghan Markle, tinta unui nou atac Piers Morgan, unul dintre .

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Consiliul Legislativ a fost prelungit din nou

Termenul de depunere a candidaturilor pentru functia de presedinte al Consiliului Legislativ a fost din nou prelungit, pana marti, la ora 12,00, au decis luni Birourile permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor, transmite Agerpres.

Sile Camataru se lupta din nou cu autoritatile. Ultima masura luata de cel mai cunoscut interlop

La finalul lunii septembrie, celebrul Sile Camataru primea din partea judecatorilor o adevarata lovitura. Curtea de Apel Bucuresti respingea apelul lui Sile Camataru. Decizia avea legatura cu sentinta data in luna decembrie a anului trecut de catre Judecatoria Sectorului 5. Sile Camataru se lupta din nou cu autoritatile in sentinta din septembrie, Sile Camataru, conform .

Palatul Elisabeta isi deschide din nou portile pentru vizitatori

Familia Regala a Romaniei a anuntat, in cursul zilei de duminica, data la care se va redeschide Palatul Elisabeta. Palatul Elisabeta isi deschide din nou portile,incepand cu.

Dani Mocanu are din nou probleme. Ce se intampla in dosarul de proxenetism in care este implicat: un om a murit

Dani Mocanu, unul din manelistii momentului, nu mai scapa de problemele cu legea. Bine, la cate arepe raboj, nu ar trebui sa mire pe cineva. Dani Mocanu, conform ultimelor informatii, este implicat intr-un dosar penal de proxenetism. Dani Mocanu are din nou probleme Conform surselor WoWbiz. ro, dosarul penal de proxenetism in care este implicat si .

Raed Arafat: Nu se suna la 112 pentru ca nu a raspuns DSP-ul. Din nou, fac apel la oameni - 112 sa fie pastrat numai pentru urgente! (VIDEO)

Raed Arafat le-a cerut din nou romanilor sa sune la 112 doar daca au o urgenta. Seful DSU a venit cu precizarea in conditiile in care serviciul de urgenta e deja suprasolicitat si e si mai mult pus la.

Castelul din Romania readus la viata de un conte. Satul in care se afla, din nou pe harta turistica

Unul din cele mai frumoase castele de la noi a fost in sfarsit readus la viata. Un conte a decis sa dea fata satului in care se afla si a schimbat una din atractiile locului. Care e povestea din spatele locatiei uitate de lume? Un castel din Romania, readus la viata de un conte. Unde .

Marti se inchid din nou scolile si gradinitele din Capitala. Elevii vor urma cursuri online

Incepand din ziua de marti, 20 octombrie 2020, ora 0, cursurile in toate unitatile de invatamant din.

CORONAVIRUS |Dupa a cincea zi consecutiva cu mai putin de 10 cazuri noi, Australia relaxeaza restrictiile. Ce lucruri vor fi din nou permise

In statul Victoria din centrul Australiei, anumite restrictii impuse pentru stoparea raspandirii virusului COVID-19 vor fi ridicate, a anuntat duminica, 18 octombrie, premierul statului, Daniel Andrews, citeaza Th.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2873 seconds )