Libnet.ro
UNICEF

15:15

Noi detalii despre pacientii spitalizati cu Covid-19: cand dispar simptomele, de fapt

Playtech Playtech,
Noi detalii despre pacientii spitalizati cu Covid-19: cand dispar simptomele, de fapt

In ultimele luni au aparut tot mai multe detalii despre modul in care se manifesta infectiile cu Covid-19. Abia acum aflam insa cat dureaza simptomele. De la inceputul pandemiei, foarte. continuă pe Playtech

Pacientii spitalizati cu COVID-19 pot prezenta simptome la mai multe luni dupa externare - studiu

Mai mult de jumatate dintre pacientii COVID-19 externati s-au confruntat in continuare cu simptome manifestate prin senzatie de lipsa de aer, oboseala, anxietate si depresie timp de doua pana la trei luni dupa infectare, conform concluziilor unui studiu restrans efectuat in Marea Britanie, citat de Reuters si Agerpres.

STUDIU: Pacientii spitalizati cu Covid-19 pot avea simptome mai multe luni

O parte dintre pacientii care au fost externati dupa infectia cu Covid-19 prezinta in continuare simptomeprecum senzatie de lipsa de aer, oboseala, anxietate si depresie timp de doua pana la trei luni.

Predictia omului care a vorbit prima data in Romania despre pandemie. El stie cand se termina

Dupa tot acest timp, cum ar arata un eventual sfarsit al pandemiei de coronavirus? Expertii de top formuleaza scenarii pentru un astfel de eveniment fericit. Cat de probabil este sa se intample asa si cat de aproape este acest sfarsit? Predictia omului care a vorbit prima data in Romania despre pandemie Duminica, Adrian Streinu-Cercel, managerul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )