Libnet.ro
UNICEF

15:30

Patronii care iti dau bani sa te vaccinezi: cat de ciudata este noua practica de a stimula angajatii

Playtech Playtech,
Patronii care iti dau bani sa te vaccinezi: cat de ciudata este noua practica de a stimula angajatii

In contextul impactului economic dezastruos al pandemiei, mai multi patroni au decis sa-si incurajeze angajatii sa se vaccineze, chiar si printr-un bonus financiar. in Romania, la fel ca. continuă pe Playtech

Se dau bani angajatilor. Cine va primi 30% in plus, in pandemie. Ce conditie exista

Se dau bani in plus pentru angajatii prefecturilor din Romania, care au fost la serviciu in perioada pandemiei. Potrivit legii, acestia vor primi in plus 30% din salariul de baza, daca au desfasurat activitati de combatere a epidemiei de coronavirus. Se dau bani angajatilor. Cine va primi 30% in plus, in pandemie in luna august .

Se dau bani pentru romani! Ce categorie poate beneficia de 200 de lei

Potrivit ministrului Educatiei, cadrele didactice care vor face ore remediale ar urma sa primeasca 200 de lei lunar per elev, cu toate ca duminica el sustinea ca aceasta suma ar putea ajunge la 500 de lei pe luna per elev. Cadrele didactice pot beneficia de 200 de lei lunar per elev La Adriana Nedelea la .

Se dau bani pentru romani. E oficial, sumele intra joi pe carduri

Inca din luna decembrie era sub semnul intrebarii daca Primaria Generala isi va putea onora datoriile catre populatie. Este vorba de platile sociale pentru locuitorii capitalei aflati in situatii de asistenta sociala. Nicusor Dan, Primarul General, a anuntat in aceasta dimineata rezolvarea acestor plati dar si a altor restante din ultima perioada. Nicusor Dan face .

VIDEO Robotul care iti pune masa si iti aduce berea rece, e perfect pentru romani

In loc sa investesti in becuri inteligente si o serie stufoasa de gadgeturi pentru o casa mai desteapta, Samsung iti propune un robot care iti duce confortul caminului la un alt.

Chiftelutele care iti purifica organismul. Secretul ingredientului care le face rosii

Daca te-ai decis ca dupa perioada de Sarbatori sa elimini excesele, atunci iti venim in ajutor cu un preparat sanatos si satios, dar si foarte delicios. Acest preparat are in prim-plan sfecla rosie. Ingrediente chiftelute din sfecla rosie 4 sfecle medii, coapte 1 conserva fasole rosie 400 g) 100 g orez fiert 1 ou 2 .

Se dau bani de la stat incepand de astazi pentru acesti romani. Cine primeste sumele destul de consistente

Statul vine cu noi stimulente financiare. Iata cine sunt beneficiarii si cine se bucura de bani in plus chiar la inceput de an. Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

Pe ce dau bani romanii in pandemie: cum s-a schimbat comportamentul de consum

In mod previzibil, pandemia a avut un impact asupra modului in care ne cheltuim banii. Nu a ajutat nici faptul ca multi romani si-au pierdut locul de munca. Noua realitate o gasesti in.

Se dau bani de la buget pentru copiii din Romania: sa nu mai fie burse ridicole

Elevii din Romania vor primi semnificativ mai multi bani in fiecare luna, daca se materializeaza o noua initiativa a ministrului Educatiei Sorin Cimpeanu. intr-o interventie televizata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )