Libnet.ro
UNICEF

11:16

Predictia omului care a vorbit prima data in Romania despre pandemie. El stie cand se termina

Playtech Playtech,
Predictia omului care a vorbit prima data in Romania despre pandemie. El stie cand se termina

Dupa tot acest timp, cum ar arata un eventual sfarsit al pandemiei de coronavirus? Expertii de top formuleaza scenarii pentru un astfel de eveniment fericit. Cat de probabil este sa se intample asa si cat de aproape este acest sfarsit? Predictia omului care a vorbit prima data in Romania despre pandemie Duminica, Adrian Streinu-Cercel, managerul . continuă pe Playtech

Cine este femeia care va fi executata. Prima data cand se intampla asta dupa 70 de ani

Statele Unite ale Americii urmeaza sa execute o femeie, pentru prima data in 70 de ani. Declaratia a fost facuta de Departamentul de justitie al lui Donald Trump. Lisa Montgomery mai are cateva saptamani de trait. Cine este Lisa Montgomery, femeia care va fi executata Lisa Montgomery va fi prima femeie detinuta federala executata in .

Numarul cazurilor de COVID-19 a crescut cu 400.000 la nivel global, pentru prima data intr-o zi

Numarul cazurilor de COVID-19 la nivel global a crescut cu peste 400. 000 pentru prima data intr-o zi, fiind atins un record in conditiile in care mare parte din Europa impune noi restrictii pentru a stopa pandemia, potrivit Reuters.

Cu cati bani traiesc lunar Adriana Iliescu si fata ei. Care este adevarul, de fapt, despre Eliza

Adriana Iliescu si Eliza se descurca greu cu banii, dar cu toate astea sunt fericite ca se au si traiesc fiecare minut. Cu cati bani reusesc sa-si duca viata de o zi pe alta cele doua? Desi traiesc modest, se bucura de fiecare clipa. Adriana Iliescu reuseste sa-i ofere un trai modest fiicei sale Adriana .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )