Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimbarea permisului auto. Actele de care au nevoie toti soferii

Playtech Playtech,
Schimbarea permisului auto. Actele de care au nevoie toti soferii

Schimbarea permisului auto este un lucru destul de important, deoarece sunt cateva acte de intocmit, iar in perioada pandemiei de coronavirus nu dorim sa stam la cozi si sa aflam ca nu avem dosarul complet. Noi va spunem exact de ce acte aveti nevoie pentru obtinerea unui permis nou nout. Cum schimbam permisul auto expirat . continuă pe Playtech

Anuntul la care nu se astepta nimeni, sunt vizati toti soferii cu masini pe benzina si motorina. Ce se va intampla la pompa?

Piata carburantilor continua sa fie extrem de volatila, iar evolutiile sunt urmarite cu atentie de toti soferii care au masini pe benzina si motorina. Piata de carburanti a fost.

Metalul toxic care afecteaza toti copiii. Putina lume stia despre asta

Conform specialistilor, la nivel mondial, plumbul este un agent toxic cumulativ care afecteaza mai multe sisteme corporale si este deosebit de daunator copiilor mici. Plumbul in organism este distribuit in creier, ficat, rinichi si oase. Se pastreaza in dinti si oase, unde se acumuleaza in timp. Expunerea umana este de obicei evaluata prin masurarea plumbului .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )