Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vestea anului pentru fanii Dacia. Ce se intampla acum cu Dacia Sandero

Playtech Playtech,
Vestea anului pentru fanii Dacia. Ce se intampla acum cu Dacia Sandero

Piata de masini s-a schimbat total in perioada pandemiei de coronavirus. Luna iunie este prima luna in care industria de automobile a inceput sa mai miste aducand modificari importante. Astfel, Dacia Sandero, cel mai vandut model al marcii de la Pitesti, a revenit in topul vanzarilor de masini din Europa, luna trecuta. Vestea anului vie . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Vestea anului pentru milioane de pensionari. Se dau bani in plus de la stat

Guvernul Orban nu va majora pensiile cu atat cu cat prevedea Legea Pensiilor. Florin Citu, ministrul de Finante, a anuntat vineri, la finalul sedintei de Guvern, ca pensiile vor fi majorate cu 40%, asa cum prevede legea, dar esalonat, in mai multe etape. Pensii 2020. Este vestea anului pentru milioane de pensionari. Cati bani in .

LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum

Lidl Romania a anuntat o noua modificare foarte importanta ce va fi disponibila in toate magazinele sale din tara. Mai jos este tot ce trebuie sa stie clientii Lidl. LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum Lidl Romania isi surprinde din nou clientii cu o schimbare pe care a anuntat-o in .

Se intampla acum la granita cu Ungaria. Regulile valabile chiar de astazi, 1 august

Romania figureaza ca tara din zona galbena pe lista autoritatilor maghiare. Conform MAE, cetatenilor care intra in Ungaria din Romania, dar nu pentru scop de tranzit, le sunt aplicate masuri drastice. Noile conditii sunt valabile de astazi, 1 august. Noi conditii de intrare in Ungaria de astazi, 1 august Noi reguli de intrare in Ungaria .

Marcel Pavel, decizie radicala dupa ce s-a vindecat. Ce se intampla acum cu artistul

Coronavirusul i-a zguduit viata lui Marcel Pavel si parca i-a deschis ochii sa vada ce este important, respectiv sanatatea si familia. Artistul a acordat un interviu pentru viva. ro, in care a recunoscut ca a avut nopti cumplite la spital. Marcel Pavel a vorbit deschis despre perioada cand a fost infectat cu coronavirus Marcel Pavel spune .

Se intampla acum in Romania. Americanii au decis deja. Se schimba tot

Romania va fi gazda unui numar mare de soldati americani, a declarat ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman. Recent, Casei Alba a decis retragerea de trupe din Germania, urmand ca o parte din aceste efective armate sa fie relocate in alte tari europene membre NATO. Ce se intampla acum in Romania. SUA au decis deja.

Ce se intampla acum la barurile si terasele in Bucuresti. Politistii au facut prapad!

Politistii din Bucuresti au verificat cluburi, baruri si terase. S-au aplicat amenzi de 27. 500 de lei, pentru abateri de la normele din domeniul sanatatii publice, de la normele sanitar veterinare si pentru siguranta alimentelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )