Libnet.ro
UNICEF

12:30

Anul scolar 2020-2021. Ce reguli trebuie sa respecte toti elevii, din septembrie

Playtech Playtech,
Anul scolar 2020-2021. Ce reguli trebuie sa respecte toti elevii, din septembrie

Guvernul Orban a adoptat o ordonanta de urgenta care modifica Legea educatiei si a introdus noi reguli pentru a preveni imblonavirea copiilor si a tinerilor cu noul coronavirus in gradinite, scoli si universitati. Ce pozitie a luat, ieri, presedintele Klaus Iohannis cu privire la inceperea anului scolar, aflati in paragrafele urmatoare. Reguli pentru inceperea noului . continuă pe Playtech

Anul scolar 2020-2021. Regulile la scoala, incepand cu 14 septembrie

Cu ce reguli se vor obuisnui copiii din 14 septembrie? Anul scolar 2020-2021 va fi unul special. Ministerul Sanatatii a publicat normele! Norme pentru anul scolar 2020-2021 Ministerul Sanatatii a publicat ultimele indicatii oficiale pentru anul scolar viitor. Multi s-au temut ca elevii vor trebui sa invete de acasa si din toamna, dar oficialii au .

Bacalaureat 2020, sesiunea de toamna. Calendarul complet pentru toti elevii

Sesiunea de toamna a bacalaureatului din acest an scolar a surprins pe toata lumea cu numarul elevilor care s-au inscris sa-si incerce inca o data sansa. Care este calendarul complet pentru elevi? Bacalaureat 2020. Calendar pentru elevii care sunt in sesiunea de toamna Sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat 2020 se va desfasura in .

Ce reguli trebuie sa respecti cand mergi la piata. Asa eviti sa te infectezi cu coronavirus

Ce reguli esti nevoit sa respecti daca megi sa te bronzezi sau sa te bucuri de valurile marii? Acestea te ajuta sa nu te infectezi cu coronavirus. Reguli pentru mersul la mare Plajele si pietele sunt pline, desi numarul de infectari din Romania este ingrijorator. Abia ieri, 18 august, cifrele au aratat o imbunatatire, insa .

Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi. Toti elevii din Romania sunt vizati

Azi, legea care permite desfasurarea invatamantuui preuniversitar, dar si universitar, in mediul online, a fost promulgata de catre presedintele tarii, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi Potrivit unui comunicat emis de Administratia Prezidentiala,Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul in legatura cu promulgarea Legii pentru completarea Legii educatiei nationale. Astfel, legea va permite .

Monica Anisie, anunt de ultima ora despre inceperea scolilor: Anul scolar incepe cu ore mai putine!

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca anul scolar va incepe cu reducerea numarului de ore la clasa, cel putin pentru clasa pregatitoare.

BAC 2020. Regulile noi pentru sesiunea de toamna. Ce trebuie sa faca elevii

In perioada 24 august 5 septembrie 2020 incepe ce-a de-a doua sesiune de Bacalaureat pentru elevii care, ori au picat la prima sesiune, sau din diferite motive au fost obligati sa intre in examen in aceasta a doua sesiune de examen. Ministerul Educatiei a anuntat, recent, noile reguli pentru sustinerea examenului de Bacalaureat din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )