Libnet.ro
UNICEF

18:00

Bobby Paunescu are iubita noua? Imaginea care l-a dat de gol ca se iubeste cu Claudia

Playtech Playtech,
Bobby Paunescu are iubita noua? Imaginea care l-a dat de gol ca se iubeste cu Claudia

Clebrul regizor si producator de film, Bobby Paunescu 45 de ani), are o noua iubita. Claudia, tanara de doar 24 de ani, este copia fidela a fostei sotii a barbatului, Alice Peneaca. Despre imaginea care i-a dat de gol, va spunem mai multe in paragrafele urmatoare. Cine este noua iubita a lui Bobby Paunescu Bobby . continuă pe Playtech

Stefan Banica si Lavinia Parva in ipostaze romantice. Imaginea care i-a emotionat pe toti fanii

Lavinia Pirva si Stefan Banica jr. traiesc e opt ani o frumoasa poveste de dragoste, de ceva vreme, iar acum, sunt si mai fericiti, dupa ce diva i-a adus pe lume un baietel, acum ajuns la varsta de un anisor. Stefan Banica si Lavinia Parva in ipostaze romantice Anul trecut, in luna mai, Lavinia i-a .

Andreea Esca, mesaj emotionant pentru Alexia Eram. Imaginea care i-a lasat fara cuvinte pe fani

Cu ocazia aniversarii fiicei sale, Andreea Esca i-a facut una dintre cele mai emotionante declaratii. Mesajul emotionant pentru Alexia Eram Prin intermediul revistei sale, stirista i-a transmis un mesaj ravasitor fiicei sale si a publicat o fotografie extrem de intima cu cele doua. Tare fericita m-a facut acest copil! Pardon aceasta domnisoara! Cand m-a anuntat .

Noua tehnologie care va face scannerele cu raze X mult mai ieftine

Cercetatorii Universitatii de Stat din Florida au dezvoltat un nou material care ar putea fi folosit pentru a face detectoare de raze X flexibile, care sunt mai putin daunatoare mediului si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )