Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gina Pistol, umilita de Gigi Becali. Dezvaluiri incendiare facute de fostul iubit fotbalist

Playtech Playtech,
Gina Pistol, umilita de Gigi Becali. Dezvaluiri incendiare facute de fostul iubit fotbalist

Fostul iubit al Ginei Pistol, Mihai Radut, a facut dezvaluiri incendiare despre cariera sa si despre relatia cu actuala partenera a lui Smiley. Ce legatura are Gigi Becali in toata povestea si cum a fost umilita fosta vedeta Playboy de catre acesta, aflati in paragrafele urmatoare. Mihai Radut, interzis la FCSB din cauza Ginei Pistol . continuă pe Playtech

Fratele si fiul lui Emi Pian, dezvaluiri incendiare. Ce s-a intamplat, de fapt in noaptea crimei

Dezvaluiri incendiare la nici 24 de ore de la inmormantarea interlopului Emi Pian. Fratele si fiul acestuia au povestit in exclusivitate la Antena 3 cum clanul rival planuia atacul asupra lui Pian de mai mult timp. Chiar fratele liderului ucis spune ca a fost atacat de un membru al clanului Rinu in urma cu 3 ani. Familia Duduianu jura ca nu vrea razbunare insa cere autoritatilor sa faca dreptate.

Teia Sponte face ce vrea pe strazile din Bucuresti. Cum a fost surprins omul de incredere al lui Gigi Becali

De foarte multe ori s-a scris in presa romaneasca de spre Teia Sponte, si pe buna dreptate, multa lume si-a pus intrebarea cineste personajul care apare extrem de des alaturi de finantatorul FCBS, Gigi Becali. Teia Sponte, milionarul din umbra lui Gigi Becali Ca si Gigi Becali, milionarul Teia Sponte, este de origine machedon, si .

Gigi Becali vrea sa dea lovitura verii in fotbal. Supertransferuri de la CFR Cluj

CFR Cluj a castigat titlul in Liga 1, dar este pe cale sa isi piarda doi jucatori foarte importanti. Damjan Djokovic si Kevin Boli sunt foarte aproape de despartirea de echipa din Gruia. Cei doi raman liberi de contract si nu vor sa ia in considerare propunerile pentru o eventuala prelungire. Ambii sunt foarte suparati .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )