Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ion Tiriac baga milioane de euro intr-un nou proiect. Lovitura data de omul de afaceri

Playtech Playtech,
Ion Tiriac baga milioane de euro intr-un nou proiect. Lovitura data de omul de afaceri

Influentul om de afaceri, Ion Tiriac, face o ivestitie majora la Timisoara, pe locul fostului abator din capitala Banatului. Ce vrea sa contruiasca acolo, aflati in paragrafele urmatoare. Ion Tiriac, investitie de milioane de euro la Timisoara Ion Tiriac a pus bazele unei noi investitii, de aceasta data la Timisoara, unde ar fi vrut, initial, . continuă pe Playtech

eMAG investeste 90 milioane euro intr-un nou centru logistic

EMAG investeste 90 de milioane de euro intr-un nou centru logistic, la km 19 al autostrazii A1, care se va intinde pe o suprafata de 130. 000 metri patrati. Lucrarile de constructie vor incepe luna aceasta si se vor incheia in septembrie anul viitor, urmand ca, pana in iulie 2022, sa fie functionale toate automatizarile si tehnologiile, potrivit anuntului facut de compania de comert online.

EXCLUSIV Adina Buzatu a dat verdictul. Cat de bine se imbraca Ion Tiriac, Gigi Becali, Ciprian Marica, Ilie Nastase si Dorian Popa

Pentru o persoana publica, tinuta joaca un rol deosebit de important in ceea ce priveste gestionarea imaginii. Ion Tiriac, Gigi Becali, Ciprian Marica, Ilie Nastase si Dorian Popa se numara printre barbatii.

Finantari de pana la 1,5 milioane Euro fiecare, pentru startup-uri IT europene, printr-un nou fond de investitii

Startup-urile IT europene pot obtine noi finantari de capital de risc de pana la 1,5 milioane euro fiecare, printr-un fond de investitii lansat miercuri, in Germania, potrivit presei internationale.

BCR: Investitiile directe ale nerezidentilor au coborat la 352 milioane euro

In prima jumatate a anului, balanta de plati a inregistrat un deficit de 3,49 miliarde de euro, comparativ cu 4,37 mld euro in primele 6 luni din anul trecut, arata datele transmise azi de BNR, conform Hotnews.

Primaria Capitalei prelungeste cu 12 ani contractul de concesiune cu Apa Nova. Compania anunta investitii de 367 milioane euro

Primaria Capitalei si Apa Nova, o companie Veolia, au semnat actul aditional care prevede prelungirea contractului de concesiune cu 12 ani, pana in 2037, iar compania promite investitii de 367,9 milioane de euro in sistemul de apa si canalizare in aceasta perioada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )