Libnet.ro
UNICEF

13:15

Legea a fost promulgata de Iohannis. Se intampla asta cu toate localurile fast-food

Playtech Playtech,
Legea a fost promulgata de Iohannis. Se intampla asta cu toate localurile fast-food

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a promulgat, astazi, o lege cu un impact major in industria alimentara. Un produs des consumat de milioane de romani va suferi schimbari radicale. Ce obligatii le revin producatorilor, aflati in paragrafele urmatoare. Iohannis a semnat! Ce se va intampla in localurile fast-food Presedintele Klaus Iohannis a promulgat o lege . continuă pe Playtech

inchisoare de la sase luni la 5 ani pentru incalcarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie - legea a fost promulgata de Iohannis

Legea care prevede ca incalcarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie este pedepsita cu inchisoare de la sase luni la 5 ani a fost promulgata miercuri de presedintele Klaus Iohannis. Pana acum, o astfel de infractiune era pedepsita cu inchisoare de la o luna la un an, insa impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

Legea care interzice vanzarea unor alimente la raft a fost promulgata: ce trebuie sa stii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice vanzarea anumitor alimente la raft. Iata ce nu vei mai gasi de aici incolo in magazine. Parlamentul a adoptat recent o lege care are.

Kim Jong-un, ordin politic in Coreea de Nord. Ce se intampla cu toate animalele de companie

Incepand de luna trecuta, nord-coreenii nu mai au dreptul sa detina animale de companie. Kim Jong-un a dat ordin ca acestea sa fie trimise la gradinile zoologice de stat. Ce cred insa cetatenii si care este legatura cu criza provocata de pandemie, aflati in paragrafele urmatoare. Ce se intampla cu animalele de companie din Coreea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2671 seconds )