Libnet.ro
UNICEF

09:15

Politia Romana s-a facut, din nou, de ras. Seful Politiei, intalnire secreta cu Elvis Pian

Playtech Playtech,
Politia Romana s-a facut, din nou, de ras. Seful Politiei, intalnire secreta cu Elvis Pian

Ies la iveala detalii rusinoase despre modul in care a actionat Politia Romana in cazul clanului Duduianu. Mai precis, se pare ca oamenii legii ii trateaza preferential pe interlopi. Ce i-ar fi cerut Seful Politiei fratelui lui Emi Pian, asasinat cu o saptamana in urma, aflati in paragrafele urmatoare. Politia Romana, gest umilitor dupa moartea . continuă pe Playtech

Noua metoda de furt pe site-urile din Romania. Politia Romana a facut anuntul

Politia Romana avertizeaza ca pe site-urile care vand obiecte la mana a doua au aparut profitori care cer datele de pe card, motiv pentru care suntem indemnati sa fim atenti atunci cand facem astfel de tranzactii. Atentie! A aparut o noua metoda de furt Ochii mari unde arunci cu datele de pe card, isi incepe .

Sefii din Politia Romana, gest disperat in scandalul Duduienilor! De ce au intrat mascatii, de fapt, in casele clanului

Perchezitiile facute azi la mai multe locuinte ale clanului Duduianu ar fi avut drept scop recuperarea unei dovezi a unei intalniri secrete desfasurate intre Liviu Vasilescu, seful Politiei Romane, Bogdan Berechet, seful Politiei Capitalei si membrii din clanul Duduianu. Sursele afirma ca Duduienii ar avea inregistrari ale acestei intalniri, care ar fi avut loc intr-o .

Politia Romana avertizeaza ca au aparut profitori pe site-urile care vand obiecte second-hand cerand datele de pe card

Politia Romana atrage atentia ca au aparut profitori pe site-urile care vand obiecte second-hand care cer datele de pe card si solicita atentia in momentul in care sunt cerute astfel de date. Politistii explica si cum opereaza infractorii.

Angelina Jolie si Brad Pitt, la cutite din nou! De la ce a pornit scandalul de data aceasta

Angelina Jolie si Brad Pitt au reinceput scandalul. Culmea este ca de curand, un amic al fostului celebru cuplu declara ca cei doi s-au saturat de cand se tot cearta in plublic. Angelina Jolie si Brad Pitt, la cutite din nou! De la ce a pornit scandalul de data aceasta Brad Pitt si Angelina Jolie .

Elena Udrea, dupa ce Traian Basescu a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei: Ca intotdeauna, va castiga. Se face din nou politica in Romania

Se face din nou politica si administratie in Romania, a scris Elena Udrea pe Facebook, dupa ce fostul presedinte Traian Basescu, acum europarlamentar PMP, si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la.

Dupa fiul lui Gino Iorgulescu, un alt baiat loveste din nou. A fost prins drogat la volan

Dupa fiul lui Gino Iorgulescu, un alt baiat celebru a fost prins drogat la volan. Este vorba despre fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5, pe nume Carmin Mihai Ionescu. Ce baiat celebru a fost prins drogat la volan Acesta a fost prins drogat la volan, in dimineata zilei de duminica, 9 august, in .

Razbunarea unui oradean pe fosta amanta. Cum a facut-o de ras in oras, dupa ce l-a parasit

Un oradean care a trecut prin inchisoare este judecat acum dupa ce a facut publice imagini indecente cu amanta sa! Femeia a ales sa-l paraseasca dupa o relatie de doi ani, iar barbatul a vazut negru in fata ochilor, deoarce dorea sa-si intemeieze o familie cu femeia deja maritata. Un oradean a facut publice imagini .

VIDEO Vulcanul Sinabung din Indonezia a erupt din nou

Vulcanul Sinabung din Indonezia a erupt din nou, dupa o pauza de un an, autoritatile avertizand locuitorii din nordul Sumatrei sa ramana vigilenti in perioada urmatoare, relateaza The Jakarta Post.

Firicel din Las Fierbinti castiga din nou in instanta. A doua veste uriasa dupa ce a luat 500.000 de euro la inceputul anului

Pe la jumatatea lunii iunie va aduceam la cunostinta faptul ca unul din actorii sitcom-ului Las Fierbinti era implicat intr-un scandal urias. Acum aflam ca, actorul Cuzin Toma a reusit ca dupa patru ani sa-si faca dreptate in instanta. Jumatate de milion de euro intra in buzunarul lui Firicel Totul a plecat de la decizia .

Angelina Jolie si Brad Pitt, din nou la cutite. De ce se cearta acum cei doi, la patru ani de cand au depus actele de divort

S-ar fi crezut ca Brad Pitt si Angelina Jolie ar fi cazut la pace dupa ce au depus actele de divort din 2016. Recent, o sursa din apropierea celor doi a declarat faptul ca cei doi actori s-au saturat de cand se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )