Libnet.ro
UNICEF

21:15

Soc pentru familia lui Emi Pian. Ce a patit acum tatal lui, in celula din inchisoare

Playtech Playtech,
Soc pentru familia lui Emi Pian. Ce a patit acum tatal lui, in celula din inchisoare

Conflict deschis intre rudele lui Emi Pian si reprezentatii Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), dupa ce conducerea institutiei a refuzat sa il lase pe tatal decedatului, fie si numai pentru cateva ore, la inmormantarea fiului sau cel mare. Ce s-a intamplat cu batranul dupa refuzul autoritatilor, aflati in paragrafele urmatoare. Scandal la puscarie in ziua . continuă pe Playtech

Emi Pian, inmormantat acum in secret. Ce s-a intamplat la cimitir cu familia

Emi Pian, liderul clanului Duduianu va fi inmormantat astazi! Trupul neinsufletit al interlopului a ajuns deja la biserica, unde preotul va face slujba specifica. Emi Pian este inmormantat astazi Cele trei nopti de priveghi s-au terminat, iar Emi Pian a parasit pentru ultima data locuinta sa si pe cei apropiati, desi inmormantarea ar fi trebuit .

Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, a fost arestat preventiv pentru uciderea interlopului Emi Pian (VIDEO)

UPDATE, 7 august, ora 23. 00: Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea interlopului Emi Pian. Decizia Tribunalului Bucuresti nu e definitiva, dar tanarul.

Scandal la inmormantarea lui Emi Pian. Familia Duduienilor, conflict cu Politia. De unde a pornit totul

Este scandal la inmormantarea interlopului Emi Pian! Rude ale decedatului nu sunt lasate sa intre in cimitirul unde acesta isi va dormi somnul de veci. Mai mult, administratia cimitirului respectiv a decis sa inchida pur si simplu portile! A izbucnit un scandal la inmormantarea lui Emi Pian Mai multe rude ale lui Emi Pian nu .

Scandal urias la priveghiul lui Emi Pian. Ispita Bianca Pop, conflict violent cu familia clanului Duduianu

Ispita de la Insula Iubirii a creat un adevarat scandal la priveghiul lui Emi Pian, dupa ce a fost scoasa afara de femeile Duduienilor! Aceasta este extrem de nervoasa dupa tot ce s-a intamplat. Scandal urias la priveghiul lui Emi Pian Aceasta a fost indurerata din cauza mortii interlopului Emi Pian, astfel ca a decis .

Inimaginabil! Cate mii de euro facea Emi Pian intr-o singura zi! Unii muncesc un an pentru aceeasi suma!

Ies la iveala noi detalii-soc despre liderul clanului Duduienilor, Florin Mototolea zis Emi Pian. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, interlopul ucis in urma cu cateva zile castiga bani multi extrem de usor. Emi Pian era eliberat conditionat din Penitenciarul Rahova de 11 luni, dupa ce a reusit sa convinga instanta ca merita sa fie eliberat.

Cine a aparut la mormantul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit sa creada

Emi Pian, pe numele lui, Florin Mototolea, a fost inmormantat duminica, in jurul orei 12. Familia celui care a fost pana acm cateva zile sef al clanului Duduienilor, dar si sute de interlopi, l-au condus pe utimul drum. Cine a aparut la mormantul lui Emi Pian Astfel, interlopii s-au strans la vila unde fusese depus .

inmormantarea lui Emi Pian, amanata. Familia asteapta sa iasa din inchisoare tatal interlopului

Inmormantarea interlopului Emi Pian, programata initial pentru duminica 9 august, ar mai putea fi amanata cu cateva zile. Familia a luat aceasta decizie in speranta ca la eveniment va ajunge si tatal.

Fratele si fiul lui Emi Pian, dezvaluiri incendiare. Ce s-a intamplat, de fapt in noaptea crimei

Dezvaluiri incendiare la nici 24 de ore de la inmormantarea interlopului Emi Pian. Fratele si fiul acestuia au povestit in exclusivitate la Antena 3 cum clanul rival planuia atacul asupra lui Pian de mai mult timp. Chiar fratele liderului ucis spune ca a fost atacat de un membru al clanului Rinu in urma cu 3 ani. Familia Duduianu jura ca nu vrea razbunare insa cere autoritatilor sa faca dreptate.

Ucigasul lui Emi Pian a vorbit. A dezvaluit de ce l-a omorat, de fapt, pe interlop

La aceasta ora, principalul suspect in cazul uciderii intrelopului Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, este audiat la aceasta ora la Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei. Ce a spus ucigasul lui Emi Pian Acesta a fost pana acum internat la Spitalul Elias din Capitala, sub paza. Au vrut sa-mi curete viata, a afirmat tanarul cand a .

Clanul Corduneanu intervine in razboiul interlopilor. Ce a scris seful, prieten cu Emi Pian si Duduienii

In plina criza intre interlopi, Clanul Corduneanu vine cu un mesaj pacifist, cu care de fapt nimeni care ii cunoaste pe membrii sai nu este obisnuit sa-l auda. Moartea lui Emi Pian a zguduit lumea interlopa si cu totii se asteapta acum la o razbunare crunta asupra clanului Rinu. Clanul Corduneanu intervine in razboiul interlopilor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )