Libnet.ro
UNICEF

13:00

Uniforma, obligatorie in scoli. Cati bani primesc elevii pentru a o cumpara

Playtech Playtech,
Uniforma, obligatorie in scoli. Cati bani primesc elevii pentru a o cumpara

Uniforma va fi obligatorie petru toti elevii incepand cu anul scolar 2020-2021, potrivit unui nou proiect de lege care a fost aprobat, ieri, de Senat, in calitate de prim for sesizat, cu 87 de voturi pentru, 41 contra si nicio abtinere. Cati bani vor primi parintii pentru a le cumpara haine copiilor, aflati in paragrafele . continuă pe Playtech

Uniforma, obligatorie in scoli. Cati bani vor primi copiii pentru haine

Propunerea legislativa ce prevede ca uniforma sa devina obligatorie in scoli a fost aprobata de Senat, in calitate de prim for sesizat, marti, cu 87 de voturi pentru, 41 contra si nicio abtinere. Cati bani vor primi copiii pentru haine incepand din anul scolar 2021-2022.

Sporuri pentru medici. Cati bani primesc si in ce conditii

Dupa aproape doua luni de la declansarea epidemiei, presedintele Klaus Iohannis si reprezentati ai guvernului anuntau ca se gandesc la un proiect de Ordonanta de Urgenta, prin care samotiveze medicii aflati in prima linie de lupta impotriva infectarilor cu nouls coronavirus. Guvernul a adoptat OUG pentru sporuri de 40% Dupa multe tergiversari, negocieri interministeriale, la .

Cati bani pierde Traian Basescu daca va fi primarul Bucurestiului. Suma este colosala pentru 4 ani

Traian Basescu va pierde bani multi in cazul in care va fi ales primar al Bucurestiului la alegerile locale 2020, care vor avea loc pe data de 27 septembrie. Daca va obtine cele mai multe voturi, Traian Basescu va trebui sa renune la mandatul de euoparlamentar, functie care ii aduce mult mai multi bani ca .

Cati bani avea, de fapt, Emi Pian. Casa in care locuia are un pret astronomic

Emi Pian, pe numele lui adevarat Florin Mototolea, a murit zilele trecute dupa ce a fost injunghiat in sectorul 2 din Capitala, de catre un membru al Clanului Rina, in timpul unui joc de barbut. Dupa decesul interlopului, ies la suprafata multe povesti din familia acestuia. Cati bani avea Emi Pian. Casa interlopului are un .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Suma care pare ridicola pentru averea romancei

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3), la capatul unui meci maraton. A fost o victorie care vine dupa sase luni de pauza, dar si dupa sase mingi ratate. O combinatie care a contribuit cu siguranta la cresterea moralului jucatoarei .

EXCLUSIV Pentru cati bani a semnat George Burcea cu PRO TV. Suma pentru care fostul sot al Andreei Balan a plecat de la Antena 1

Sotul Andreei Balan urma sa joace intr-o telenovela de la Antena 1, insa filmarile s-au anulat din cauza pandemiei de coronavirus, asa ca el a trecut in ograda Pro TV, unde este platit mult mai bine. George Burcea, noua vedeta de la emisiunea Ferma Asocierea imaginii cu Andreea Balan, indiferent ca a fost vorba despre .

Cati bani castiga, de fapt, Pepe intr-un an. Veniturile cantaretului au crescut

S-a aflat cati bani castiga, de fapt, Pepe intr-un an! Este faimos, are o familie frumoasa, pe care o trateaza regeste, deoarece are castiguri semnificative din concertele pe care le are, dar si din afacerile pe care le deruleaza. Cantaretul Pepe a avut un an financiar extrem de bogat Anul trecut a fost unul fabulos .

Cati bani castiga Gabriela Firea la Primaria Capitalei. Suma uriasa pe care o ia in fiecare luna

Ajunsa in fotoliul de primar al municipiului Bucuresti in vara lui 2016, Gabriela Firea are un salariu la care alti romani doar viseaza. in plus, remuneratia ei a tot crescut in ultimii ani. Spre exemplu, in anul 2018, coalitia PSD-ALDE a decis ca primarii iti pot mari singuri salariile si le pot stabili si pe .

Sume uriase! Cu ce pensie ramane un europarlamentar roman dupa doar 5 ani de mandat! Cati bani incaseaza lunar si dupa ce nu mai sunt alesi in Parlamentul European

Daca prinzi un mandat de eurodeputat, pare ca ti-ai aranjat intreaga viata. Pe langa salariul net de 6. 824 euro, politicienii mai primesc si foarte multe indemnizatii, care-i pot transforma chiar in milionari la final de mandat. Este suficient sa ne uitam prin conturile unor fosti europarlamentari, cum este cazul lui Cristian Preda pentru a remarca cat de bogat a devenit dupa 10 ani petrecuti in Parlamentul European.

Cati bani primeste George Burcea pentru a participa la Ferma. Fostul sot al Andreei Balan semnase inainte cu Antena 1

George Burcea va face parte din cei 16 concurenti care vor participa la Ferma, show difuzat de Pro TV. Fostul sot al Andreei Balan semnase deja cu Antena 1 pentru a juca intr-o telenovela romaneasca,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )