Libnet.ro
UNICEF

16:15

Gheorghe Dinca avea o pensie de 659 de lei si o avere impresionanta. Cati bani a luat pe unul dintre terenurile vandute

Playtech Playtech,
Gheorghe Dinca avea o pensie de 659 de lei si o avere impresionanta. Cati bani a luat pe unul dintre terenurile vandute

Toata Romania a vazut conditiile in care Gheorghe Dinca locuia. Cu toate astea, se pare ca ar beneficia de o pensie care i-ar putea aduce alt confort. Despre ce suma este vorba? Ce pensie are Gheorghe Dinca? in ciuda conditiilor grele de trai pe care le afisa, barbatul a muncit pe tot parcursul tineretii sale, . continuă pe Playtech

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: Criminalul Gheorghe Dinca avea un anumit mod de operare. Se ascunde sub masca unui om rece

Psihologul criminalist, Liviu Chesnoiu, a precizat la Antena 3 ca Gheorghe Dinca, barbatulcare a luat la ocazie doua tinere si apoi le-a omorat avea la inceput fizionomia unui animal in.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful DIICOT: BUTOIUL din curtea lui Gheorghe Dinca este de fapt un ARZATOR IMPROVIZAT (VIDEO)

Procurorul-sef DIICOT, Felix Banila, a declarat, miercuri, ca criminalul de la Caracal avea in curte un arzator improvizat.

Ea este fiica lui Gheorghe Dinca. Daniela a promis dezvaluiri tulburatoare despre crimele de la Caracal

Daniela Dinca, fiica barbatului din Caracal acuzat de disparitia Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu, a facut primele declaratii despre acest caz care a cutremurat o tara intreaga. Fiica lui Gheorghe Dinca promite ca vor avea loc, in scurt timp, o serie de dezvaluiri pe seama acestui subiect. Familia lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri despre cazul .

Gheorghe Dinca, marturie-soc la INML: Politistii l-au batut trei ore. Pe corp nu avea semne de violenta

Criminalul din Caracal a fost expertizat la INML, la cererea lui, de medicii legisti. Gheorghe Dinca le-a spus ca a fost batut timp de trei ore. A reclamat ca il doare tot corpul ca urmare a bataii despre.

Avocat: Gheorghe Dinca sustine ca a fost lovit cu picioarele de anchetatori, la perchezitii A avut remuscari si a cedat presiunii psihice

Gheorghe Dinca, barbatul acuzat de uciderea celor doua fete din Caracal, sustine ca a fost lovit cu picioarele de catre anchetatori, la descinderile de vineri dimineata din locuinta sa, si ca ar avea fracturi costale, afirma avocatul din oficiu Alexandru Bogdan. Aparatorul a mai spus ca Dinca a avut remuscari si ca a cedat presiunii psihice.

Criminalul din Caracal voia sa inceapa o viata noua. Gheorghe Dinca incerca sa se mute la munte

Gheorghe Dinca voia sa vanda Casa groazei, acolo unde le-a omorat pe cele doua tinere. Unul dintre posibilii cumparatori a aflat de planurile pe care le avea criminalul din Caracal. Dinca voia sa inceapa o vi.

Ce au descoperit medicii care l-au consultat pe Gheorghe Dinca: Primele date de la INML

Gheorghe Dinca a fost transportat, joi, dimineata, la Institutul National de Medicina Legala pentru a fi supus unei expertize in contextul in care a sustinut ca ar avea niste coaste rupte dupa ce ar fi fost.

UPDATE Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus la structura centrala a DIICOT pentru noi audieri

Gheorghe Dinca va fi dus joi seara de la Penitenciarul Jilava la sediul central al DIICOT pentru noi audieri, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Gheorghe Dinca a fost audiat de procurorii DIICOT o singura data, la Craiova, duminica seara, cand a spus ca le-a ucis pe cele doua fete, dupa ce initial a negat. 30 Gheorghe Dinca a ajuns la DIICOT Bucuresti pentru audieri.

Ajutor pentru Gheorghe Dinca? Proprietarul masinii albastre a intrat in vizorul politiei, dupa ce a incercat sa vanda duba pe net

Politia il cauta acum pe proprietatul masinii albastre care apare in imaginile video din ziua crimelor din Caracal. Acesta ar putea sa fi fost ajutorul lui Dinca. Proprietarul masinii din imaginile video din ziua crimelor, ajutorul lui Dinca? Oamenii legii il suspecteaza pe proprietarul masinii albastre pentru ca i-ar fi oferit lui Gheorghe Dinca ajutor .

Cum arata Gheorghe Dinca, la o saptamana de cand e pe mana politiei. De la zambetul sfidator, la imaginea unui bunic persecutat

Gheorghe Dinca sustine ca a suferit vatamari in perioada in care a fost retinut de politie. Astazi, 1 august, a acompaniat vizita la IML cu o atitudine de care aproape ti-ar fi mila, daca ai extrage din imagine crimele monstruase pe care le-a infaptuit. Dinca, de la zambet sfidator, la imaginea unui bunic persecutat Gheorghe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )