Libnet.ro
UNICEF

08:00

Potopul de la Piatra Neamt: ce s-a intamplat in localitatile cu cod rosu

Playtech Playtech,
Potopul de la Piatra Neamt: ce s-a intamplat in localitatile cu cod rosu

Pe parcursul noptii, mai multi locuitori din municipiul Piatra Neamt au fost evacuati din casele lor. Asupra orasului din Moldova s-a abatut un potop cu consecinte dezastruoase. Locuitorii din Piatra Neamt au trecut aseara prin clip de cosmar. Municipiul s-a aflat sub un avertisment de cod rosu din partea Agentiei Nationale de Meteorologie si Hidrologie, . continuă pe Playtech

Rupere de nori peste Piatra Neamt. Un cartier a fost inundat, iar 14 persoane au fost evacuate dupa ce a plouat fara oprire

Ploaia torentiala cazuta in noaptea de miercuri spre joi a provocat inundatii intr-un cartier al municipiului Piatra Neamt, iar autoritatile au alertat populatia prin cod rosu.

Cod rosu de furtuna si grindina in mai multe judete din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a instituit, miercuri, o avertizare Cod rosu de averse torentiale, grindina si vijelii, valabila in localitati din judetele Bacau si Neamt. Potrivit m.

Un fenomen rar a declansat alarma de cod rosu in Timis! Ce a aparut pe cer - VIDEO

Un fenomen rar a declansat alarma de cod rosu in Timis! Trei fuioare ca niste tornade s-au format in nori, iar unul chiar a atins pamantul, scrie observator. tv. Palniile au aparut in aceeasi zona, la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )