Libnet.ro
UNICEF

16:15

Sanatatea din Romania: Primar, mort pe scarile spitalului fara doctor din Botosani

Playtech Playtech,
Sanatatea din Romania: Primar, mort pe scarile spitalului fara doctor din Botosani

Majoritatea spitalelor din Romania se afla intr-o situatie deplorabila, fara doctori, medicamente sau aparatura, iar decesul unui primar din Botosani arata ca oricine poate cadea victima. Pe parcursul dupa-amiezii de ieri, primarul comunei Vornicei din Botosani a murit pe scarile spitalului la care se dusese cu niste dureri in piept. Decesul a fost provocat de . continuă pe Playtech

Moartea ciudata a unui primar de comuna. A cazut fulgerat pe scarile spitalului dupa un control de rutina

Primarul din comuna botosaneana Vorniceni, Teodor Leampar, a murit ieri seara pe scarile spitalului din Saveni. Acesta venise pentru un control de rutina, dar dupa ce a terminat analizele a cazut ca fulgerat.

Doliu in presa din Romania. Un jurnalist a fost gasit mort in locuinta. Avea 41 de ani

Doliu in lumea presei! Un jurnalist din Constanta a fost gasit mort in propria locuinta. Acesta avea doar 41 de ani si a lasat in urma doi copii, o fata si un baiat. Jurnalist gasit mort in locuinta Jurnalistul Catalin Sicilitaru a fost gasit fara suflare in locuinta sa, in dimineata de vineri, 5 iulie.

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit marele secret. Cine e, de fapt, tatal Elizei

Adriana Iliescu este cea mai batrana mama din Romania. Cu toate ca multe detalii despre aceasta au iesit la iveala odata cu titlul din Cartea Recordurilor, niciodata nu a spus cine este, de fapt, tatal Elizei. Adriana Iliescu a vorbit despre tatal Elizei Adriana Iliescu a devenit mama la 66 de ani. in anul 2005 .

Un prezentator TV din Romania a aparut in chiloti, la TV. Ce decizii ar putea lua sefii de la Digi

Un prezentator TV din Romania a aparut in chiloti, la televizor, dupa ce s-a indoit de evolutia echipei nationale de tineret, la Campionatul European. Decebal Radulescu, prezentator TV din Romania, a aparut in chiloti, la TV Jurnalistul sportiv Decebal Radulescu, colaborator al emisiunii Digisport Special a pierdut, dar s-a tinut de cuvant! Ziaristul nu a .

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

Surse: Enel analizeaza vanzarea activelor din Romania

Potentialii cumparatori, interesati de pachete minoritare Enel SpA, cea mai mare companie de utilitati din Europa, studiaza posibila vanzare a activelor sale din Romania, a anuntat publicatia italiana Il Sole 24 Ore.

Business report: Spark, un nou serviciu de car-sharing intra pe piata din Romania. Ofera exclusiv masini electrice; Au aparut ofertele aberante de cazare pentru Untold: 1.000 de euro pentru un apartament vechi

Cine controleaza judetele cu cele mai fertile terenuri din Romania. Cu preturi ce variaza intre 6 si 8. 500 de euro hectarul de teren arabil, judetele Timis, Constanta si Teleorman sunt printre cele mai scumpe. Cum au reusit doi tineri sa faca sute de milioane de dolari inainte sa termine primul an de facultate. Nu au terminat nici macar un an de facultate, dar Henrique Dubrugas 23 de ani) si Pedro Franceschi 22 de ani).

Enel SpA ar putea iesi de pe piata din Romania

Enel SpA, cea mai mare companie de utilitati din Europa, studiaza posibila vanzare a activelor sale din Romania, a anuntat publicatia italiana Il Sole 24 Ore, transmite Reuters.

Acesta este PRIMUL TELEFON 5G din Romania (FOTO)

Atat Vodafone cat si Digi au lansat in primele oferte5G din Romania, telefonulXiaomi Mi Mix 3 5G.

in urmatorii zece ani, 600.000 de locuri de munca din Romania vor fi afectate

In urmatorii zece ani, 600. 000 de locuri de munca din Romania vor fi afectate de transformarea digit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )