Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedia de langa Londra: a incercat sa fuga din tara si a cazut din avion

Playtech Playtech,
Tragedia de langa Londra: a incercat sa fuga din tara si a cazut din avion

Pe parcursul weekendului, intr-o curte de langa aeroportul Heathrow din Londra, a aterizat corpul unui tanar cazut din cer. Acesta se ascunsese in trenul de aterizare de la un avion al. continuă pe Playtech

POTRIVIT ANALIZEI TERMENE.RO, IN FIRMELE DIN TARA NOASTRA: Viteza de recuperare a creantelor a ajuns la 85 de zile

Viteza de recuperare a creantelor a ajuns la 85 de zile in randul firmelor din tara noastra, conform celor mai recente date, din anul 2018, in scadere fata de nivelul din 2017 94 de zile), releva o analiza Termene. ro, realizata cu prilejul lansarii redBill, o baza de date publica in care orice companie poate sa raporteze facturile neincasate de la clienti.

IN VARA 2018, DIN CAUZA ZBORURILOR INTARZIATE: Pasagerii din tara noastra au pierdut 2.500 ore de vacanta

Pasagerii din tara noastra ai companiilor aeriene au pierdut 2. 500 de ore de vacanta in vara anului trecut din cauza nenumaratelor intarzieri, potrivit unui raport AirHelp.

SONDAJ CNIPMMR: Mediul de afaceri din tara noastra nu vrea amnistie fiscala

Mediul de afaceri din tara noastra se opune adoptarii masurii amnistiei fiscale si considera ca persoanele fizice si microintreprinderile ar trebui sa fie, in principal, vizate de aceasta masura in cazul in care ea ar fi instituita, arata un studiu realizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Cine e de fapt printesa Haya, sotia seicului din Dubai. Imaginile cu ea in spatii publice anuntau fuga din Emirate

Printesa Haya, sotia seicului din Dubai, Mohammed Al- Maktoum, unul dintre cele mai pronuntate nume in ultimele zile, a surprins prin actiunile sale. insa, despre cine este, de fapt, si ce studii are, nu se cunosc multe Cine este printesa Haya, sotia seicului din Dubai Printesa Haya, sotia lui Mohammed Al-Maktoum, prim-ministru si simultan vicepresedintele .

Fuga din Dubai a printesei Haya un nou scandal zguduie Orientul Mijlociu

Din seraiurile Orientului Mijlociu izbucneste un nou scandal printesa Haya, sotia liderului din Du.

RAPORT PWC PENTRU URMATORII ZECE ANI: 600.000 de posturi din tara, afectate de transformarea digitala

Transformarea digitala generata de noile tehnologii va afecta 600. 000 de locuri de munca din Romania, in urmatorii zece ani, conform raportulului Workforce Disruption Index realizat de PwC, care mai arata ca in acelasi timp vor fi create 325. 000 de noi locuri de munca, in timp ce pentru alte 275. 000 lucratorii trebuie sa-si imbunatateasca abilitatile digitale intrucat automatizarea si introducerea inteligentei artificiale vor elimina treptat activitatile repetitive.

Cod galben de vijelii pentru mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti seara, o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic si averse pentru localitati din judetele Mures si Harghita, valabila in ora.

Tatal adoptiv al Sorinei, noi acuzatii: Fetita nu are pasaport. A opri pe cineva sa iasa din tara nu se poate face decat daca exista o fapta penala

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un material in care tatal adoptiv al Sorinei si avocata familiei vorbesc despre imposibilitatea ca fetita sa paraseasca tara si amanarile din acest.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )