Libnet.ro
UNICEF

20:47

Alegerile europarlamentare din Romania, fraudate: E de cascadorii rasului

Playtech Playtech,
Alegerile europarlamentare din Romania, fraudate: E de cascadorii rasului

In urma cu mai putin de 24 de ore, s-a produs in Parlament un episod demn de cascadorii rasului. Mai multi membri PSD s-au aruncat la a afirma ca au existat posibile fraude in alegerile europarlamentare. A trecut mai bine de o luna de la alegerile europarlamentare din Romania, dar PSD-istii incearca in continuare sa . continuă pe Playtech

De ce nu a facut PSD numaratoare paralela la alegerile europarlamentare. Anunt surprinzator facut de Codrin Stefanescu: Risca dosare!

Codrin Stefanescu a vorbit despre sesizarile de frauda de la alegerile europarlamentare din 26 mai si motivul pentru care PSD nu a facut numaratoarea paralela. Trebuia facuta in zilele urmatoare. Fix a.

Ministrul Sanatatii, reactie la atacul cibernetic la spitalele din Romania: ce s-a intamplat cu datele pacientilor

Mai multe spitale din Romania au devenit, joi, tinta hakcerilor, intr-un atac cibernetic de tip ransomware. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a iesit, la cateva ore distanta, intr-o conferinta de presa si a precizat ca sistemul electronic al spitalului Victor Babes a fost spart. Spitalul Victor Babes din Bucuresti a fost, joi, tinta unui atac informatic .

Firmele din Romania suporta cea mai brusca majorare a costurilor cu lucratorii, din UE. Salariul in constructii

Firmele din Romania suporta in continuare cele mai mari cresteri procentuale ale costurilor cu forta de munca, inclusiv cu salariile, comparativ cu situatia din toata Uniunea Europeana, releva datele Eurostat publicate luni. in ciuda cresterilor salariale din mediul privat, tot sectorul bugetar a are cea mai brusca majorare de salarii in Romania. Atentie, vorbim despre cresterea procentuala a salariilor, pentru ca in cifre absolute lucratorii romani raman tot printre ultimii in UE in privinta banilor pe care ii primesc efectiv de la angajatori.

Ministerul Sanatatii cumpara Cisplatin si Asparaginase, medicamente esentiale pentru bolnavii de cancer, care lipsesc frecvent de pe piata din Romania

300 de cutii de Asparaginase urmeaza sa ajunga in tara saptamana viitoare, dupa ce s-a aprobat achizitia medicamentului in baza unei autorizatii de nevoi speciale, anunta Ministerul Sanatatii. De asemenea, 40. 000 de fiole de Cisplatin urmeaza sa fie achizitionate in perioada urmatoare. Cisplatin si Asparaginase sunt medicamente esentiale in tratamentul bolnavilor de cancer si lipsesc frecvent de pe piata din Romania, de cativa ani.

Procurorul general al SUA: Speram ca autoritatile din Romania sa revina asupra recentelor amendamente care ameninta sa submineze capacitatea de combatere a coruptiei

Procurorul general al SUA, William Barr, aflat intr-o vizita la Bucuresti, spera ca autoritatile din Romania sa revina asupra recentelor amendamente care ameninta sa submineze capacitatea de combatere a coruptiei si se declara convins ca vor fi luate masuri pentru a asigura o justitie eficienta, transparenta si impartiala.

P incepe Pelicam, cel mai verde festival de film din Romania

Documentare despre mediu si oameni in premiera nationala, intalniri cu regizori straini, proiectii de film in aer liber, mult peste si aer bland de vara, ateliere creative, concerte, expozitii si o comunitate de oameni iubitori de film si de natura - un sir de experiente care vor avea loc timp de 4 zile la Tulcea, pentru ca de joi, 20 iunie, incepe Pelicam, singurul festival de film din Romania dedicat mediului inconjurator.

Piata cosmeticelor din Romania, un business de aproape 2 miliarde euro in 2019. Top producatori si retaileri in cosmetice

Afacerile din sectorul productiei de cosmetice din Romania s-au dublat intre 2013 si 2017, la peste 100 de milioane de euro, iar datele preliminare din 2018 indica depasirea pragului de 120 de milioane de euro.

Romanii au cumparat cosmetice de 1,7 miliarde euro, anul trecut. TOPUL producatorilor din Romania

Afacerile din sectorul productiei de cosmetice din Romania s-au dublat intre 2013 si 2017, la peste 100 de milioane de euro, iar datele preliminare din 2018 indica depasirea pragului de 120 de milioane de euro. Extinderea gamei de produse si publicitatea sustinuta s-au pliat excelent pe trendul de crestere economica si pe diversificarea obiceiurilor de consum, arata o analiza a unei companii de consultanta.

SORIN PINTEA, PRIVIND ATACURILE CIBERNETICE: Au fost transmise recomandari tuturor spitalelor din Romania

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma ca a fost primita o informare vizand o crestere semnificativa a atacurilor cibernetice, astfel ca au fost transmise recomandari catre toate spitalele din Romania.

O noua certificare pentru Unitatea de Integrare a Fortelor NATO din Romania

Procesul de recertificare a Unitatii de Integrare a Fortelor NATO NFIU) din Romania a fost finaliza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )