Libnet.ro
UNICEF

22:45

Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis, obligat sa numeasca ministri interimari

Playtech Playtech,
Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis, obligat sa numeasca ministri interimari

A castigat Guvernul! CCR a decis: Iohannis este obligat sa numeasca ministri interimari. Dancila, obligata si ea sa vina in Parlament. Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis este obligat sa numeasca ministri interimari Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a discutat, miercuri, 18 septembrie, sesizarea privind conflictul juridic pe tema refuzului liderului de stat de . continuă pe Playtech

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

UPDATE CCR: Iohannis, obligat sa numeasca ministrii interimari propusi de Dancila Presedintele trebuie sa-i revoce pe Ana Birchall (Justitie) si pe Mihai Fifor (Parteneriate strategice)

Curtea Constitutionala a admis, miercuri, sesizarea Guvernului care a reclamat un conflict juridic de natura constitutionala dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a numi ministrii interimari propusi de premierul Viorica Dancila, dupa plecarea ALDE de la guvernare. Surse oficiale au declarat pentru HotNews. ro ca revocarea si stabilirea interimarilor este atributul premierului, iar presedintele trebuia sa semneze decretele in acest sens.

CCR: Iohannis, obligat sa numeasca ministrii interimari propusi de Dancila. Premierul trebuie sa vina in Parlament

Curtea Constitutionala a admis sesizarea Guvernului care a reclamat un conflict juridic de natura constitutionala dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a numi ministrii interimari propusi de premierul Viorica Dancila, dupa plecarea ALDE de la.

Klaus Iohannis: Decizia CCR nu schimba cu nimic situatia politica Guvernul e obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru un vot de incredere

Klaus Iohannis a declarat miercuri seara ca decizia Curtii Constitutionale, care a stabilit ca presedintele este obligat sa numeasca ministrii interimari propusi de premier, dar nu si sa numeasca ministri plini, nu schimba cu nimic situatia politica actuala iar Viorica Dancila este obligata sa mearga in fata Parlamentului pentru un vot de incredere.

CCR hotaraste azi daca Iohannis e obligat sa numeasca ministrii interimari. Surse: Dancila nu mai vine in Parlament

Curtea Constitutionala CCR) va judeca azi sesizarea Guvernului cu privire la refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a numi cei trei ministri interimari propusi de premierul Viorica Dancila, ca urmare a iesirii ALDE de la guvernare. Porivit unor surse politice, liderii PSD sunt siguri ca vor primi o decizie favorabila. Strategia partidului e sa astepte motiunea de cenzura a Opozitiei, nu sa mearga in Parlament pentru un nou vot de incredere.

Klaus Iohannis: Decizia CCR nu schimba cu nimic situatia politica. Premierul, obligat sa ceara vot de incredere

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca deciziile sale privind punerea in aplicare a hotararii Curtii Constitutionale vor fi luate dupa publicarea motivarii de catre CCR si a reiterat ca premierul Viorica Dancila trebuie sa se prezinte in.

IOHANNIS, DUPA DECIZIA CCR: Premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru votul de incredere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa decizia CCR, ca premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru votul de incredere, iar blocajele privind revocarile si numirea interimarilor sunt generate de refuzul premierului de a merge in Parlament.

Iohannis, dupa decizia CCR: Premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa decizia CCR, ca premierul este obligat sa mea.

CCR, decizie in conflictul dintre Executiv si Klaus Iohannis. Toni Grebla: Conform Contitutiei, presedintele nu are nicio atributie in numirea ministrului interimar

Zi decisiva pentru Guvern. Curtea Constitutionala se pronunta miercuri in conflictul dintre Executiv si Klaus Iohannis. CCR trebuie sa decida daca presedintele a incalcat Constitutia in momentul.

CCR, decizie in conflictul dintre Executiv si Klaus Iohannis. Toni Grebla: Conform Constitutiei, presedintele nu are nicio atributie in numirea ministrului interimar

Zi decisiva pentru Guvern. Curtea Constitutionala se pronunta miercuri in conflictul dintre Executiv si Klaus Iohannis. CCR trebuie sa decida daca presedintele a incalcat Constitutia in momentul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )