Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce nu iese Liviu Dragnea din inchisoare, dupa decizia CCR. Augustin Zegrean explica situatia fostului lider PSD

Playtech Playtech,
De ce nu iese Liviu Dragnea din inchisoare, dupa decizia CCR. Augustin Zegrean explica situatia fostului lider PSD

CCR a admis conflictul dintre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) cu privire la completurile de 3 judecatori. Dosarele solutionate inainte de 23 ianuarie 2019 in prima instanta vor fi rejudecate, dar printre aceste dosare nu se afla si cel al lui Liviu Dragnea, care nu va iesi din inchisoare in urma . continuă pe Playtech

Reactii in PSD: Plesoianu: Ati savarsit azi o mare mizerie - Mazilirea lui Serban Nicolae Stefanescu: Ce au inteles colegii mei din CEx dupa decizia CCR? Nimic

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a scris, miercuri pe Facebook, ca CEx al PSD a decis o mare mizerie si anume mazilirea lui Serban Nicolae pentru ca nu a fost de acord sa il sprijine pe Mugur Isarescu in functia de viceguvernator al BNR, potrivit Mediafax. Ce au inteles azi miercuri - n. r. ) colegii mei din Cex-ul PSD dupa decizia CCR ? Nimic. L-au decapitat pe Serban Nicolae. Cica e prea obraznic. , a scris Codrin Stefanescu, miercuri, pe Facebook.

Fostul judecator CCR Petre Lazaroiu: Decizia in dosarul lui Liviu Dragnea, POLITICA ! Au fost PRESIUNI mari

Fostul judecator al CCRPetre Lazaroiu a declarat, miercuri, dupa decizia CCR referitoare la completurile de trei judecatori de la ICCJ, ca Liviu Dragnea a fost condamnat politic si ca judecatorii Curtii.

Ce spun avocatii lui Dragnea dupa decizia Curtii Constitutionale: Este foarte corect asa Asteptam motivarea si in functie de aceasta vedem ce avem de facut

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat miercuri, dupa decizia CCR privind conflictul juridic ce vizeaza completurile specializate, ca asteapta motivarea Curtii Constitutionale, de unde va afla si care sunt limitele, dupa care va decide ce demersuri va face.

Liviu Dragnea, scapat de inchisoare! Ce se intampla in Dosarul Tel Drum

Veste buna pentru Liviu Dragnea! Dosarul Tel Drum nu este gata nici acum. Acesta ar fi putut sa-i agraveze situatia juridica a fostului lider al Partidului Social Democrat. Dragnea, scapat de inchisoare! Ce se intampla cu dosarul Tel Drum? Dosarul Tel Ddrum care ii poarta numele fostului presedinte al formatiunii PSD nu este gata nici .

Pasul urmator in PSD: mazilirea oamenilor lui Dragnea din Guvern

Cu o noua conducere aleasa, prin votul delegatilor de sambata, de la congres, Partidul Social Democrat pregateste urmatoarea miscare de eliminare a oamenilor fostului presedinte, Liviu Dragnea, din functiile.

Decizia CCR care l-ar putea salva pe Liviu Dragnea. Sedinta Curtii Constitutionale a inceput

Judecatorii Curtii Constitutionale a RomanieiCCR) decid miercuri asupra constitutionalitatii completurilor de trei de la inalta Curte de Casatie si JustitieiCCJ), dupa ce au amanat de 5 ori luarea unei hotarari. Decizia CCR care l-ar putea salva pe fostul sefl al PSD, Liviu Dragnea Sesizarea a fost depusa, in martie, de catre vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin .

Avocata lui Liviu Dragnea, reactie cu privire la decizia CCR: Tot sistemul ar trebui sa se revolte. Am spus de la inceput ca este o executie politica

Avocata care l-a reprezentat legal pe Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a explicat ca va lucra impreuna cu fostul judecator CCR Petru Lazaroiu, pentru gasirea unei solutii, avand in vedere decizia CCR de.

Surse: Decizia CCR in cazul Dragnea a dezbinat si mai mult PSD. Rivalii Vioricai Dancila vor sa-l declare pe Dragnea detinut politic

Tabara formata din nostalgicii lui Liviu Dragnea e tot mai vocala in partid, cerand dreptate pentru fostul lider, in timp ce Viorica Dancila i-a executat pe doi dintre principalii sai critici: Serban Nicolae si Robert Negoita. Baronii PSD asteapta alegerile prezidentiale pentru a iesi din nou la atac, sustin surse politice pentru Adevarul.

Decizia CCR privind completele de 3 judecatori il tine pe Dragnea in spatele gratiilor. Ce VIP-uri profita

Curtea Constitutionala a admis miercuri sesizarea lui Florin Iordache pe completele specializate, o decizie ce nu-l mai ajuta acum pe Liviu Dragnea dar care asigura scaparea multor VIP-uri, precum Udrea, Bica, Valcov sau familia Cosma.

Liviu Avram: Cateva intrebari pe care le naste decizia CCR privind completele de 3 judecatori

Decizia prin care Curtea Constitutionala a admis sesizarea lui Florin Iordache privind completele de 3 judecatori de la inalta Curte este importanta nu doar prin raportare la cazul individual al lui Liviu Dragnea, asa cum inclina sa faca toata lumea, cat mai ales prin intrebarile pe care le rdica si al caror raspuns il asteptam in motivare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )