Libnet.ro
UNICEF

00:06

Legea care va revolta romanii. Cine sunt cei care pot ramane fara pensie

Playtech Playtech,
Legea care va revolta romanii. Cine sunt cei care pot ramane fara pensie

Deputatii PNL Florin Roman si Romeo Nicoara au depus in Parlament un proiect de lege care prevede ca persoanele publice care au fost condamnate pentru fapte de coruptie sa nu mai primeasca pensie de serviciu. Din aceasta categorie fac parte judecatori sau parlamentari care au primit condamnari pentru infractiuni precum luarea si darea de mita . continuă pe Playtech

Divortul la romani, in statistici: cine sunt mai ambitiosi, barbatii sau femeile

Institutul National de Statistica a publicat o serie de statistici interesante legate de divort in familiile de romani. Din pacate, nu sunt imbucuratoare. Cei de la Hotnews au prelucat un raport detaliat al Institutului National de Statistica pe marginea ratei divorturilor din tara noastra. Indiferent ce imagine ti-ai format pe marginea acestui subiect pornind de .

Daca vedeti aceste autobuze prin Capitala, sa nu urcati in ele. Pentru cine sunt destinate

Capitala va avea autobuze destinate exclusiv elevilor. Pregatirile au fost facute deja, traseul a fost verificat, iar de luni, 9 septembrie 2019, primele autobuze vor circula pe strazile din Bucuresti. Deocamdata este vorba despre un proiect pilot, care ar urma sa fie extins in tot orasul. Capitala va avea autobuze destinate exclusiv elevilor Scoala 195 .

Romanii cheltuiesc cel mai putin pentru un sejur. Care sunt cei mai cheltuitori europeni in vacanta

Cetatenii statelor din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru o vacanta, iar romanii se afla pe ultimul loc in acest clasament, cu o medie de 135 de euro alocati pentru un sejur, potrivit datelor publicate marti de Eurostat.

Soc total! Multi dintre pensionari pot ramane FARA PENSII: Legea care declanseaza CUTREMURUL in sistem

Este soc total! Mai multi pensionari ar putea sa ramana fara o parte dintre venituri din cauza unei noi legi care cutremura sistemul. Va iesi un scandal imens daca proiectul va fi adoptat, scrie.

Presedintele Senatului va fi ales marti. Cine sunt contracandidatii lui Teodor Melescanu

Biroul Permanent a hotarat ca noul presedinte al Senatului va fi ales saptamana viitoare, marti, in conditiile in care luni senatorii vor fi prezenti in teritoriu, pentru deschiderea noului an scolar,.

Stiai? Cine sunt si cum au aparut aromanii

Imprastiati prin Balcani inca din Evul Mediu, aromanii trec astazi printr-o criza identitara fara iesire. Academiile fiecarui stat in care traiesc sustin propria teorie despre originea.

RAPORT EJOBS: Candidatii intre 36 si 45 de ani sunt cei mai cautati de angajatorii din Romania

CV-urile candidatilor din grupa de varsta 36-45 de ani activi pe platforma de recrutare online eJobs. ro au strans, de la inceputul anului si pana acum, aproape 3,2 milioane de vizualizari, situandu-se, astfel, in topul preferintelor angajatorilor din Romania. Sunt urmati de cei cu varsta cuprinsa intre 25 si 35 de ani, ale caror CV-uri au fost vizualizate de aproximativ 2,5 milioane de ori si de cei din categoria 18-24 812. 000 de vizualizari).

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )