Libnet.ro
UNICEF

21:45

3 moduri in care politicienii pot face ceva dupa cazul Caracal: E o sansa unica pentru Parlament

Playtech Playtech,
3 moduri in care politicienii pot face ceva dupa cazul Caracal: E o sansa unica pentru Parlament

Pe 27 iulie, in urma haosului autoritatilor in cazul din Caracal, Comisia de aparare din Camera Deputatilor a chemat STS si Politia Romana la audieri. Acest moment poate fi unul bun in. continuă pe Playtech

A doua zi de proteste in Bucuresti, dupa cazul de la Caracal: Politia ucide!

Un nou protest este anuntat in Bucuresti, duminica seara, dupa cele intamplate la Caracal. Pe retelele de socializare, oamenii se mobilizeaza pentru a atrage atentia asupra faptului ca statul a esuat in a salva viata unei tinere in varsta de 15 ani. Update: Fetele care au organizat evenimentul sunt legitimate si, cel mai probabil, vor .

Raed Arafat, reactie dupa cazul din Caracal. Seful DSU anunta un grup de lucru care exista deja: N-au pic de rusine!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, a sustinut, duminica, o conferinta de presa. El a spus ca la nivelul Guvernului a fost constituit un grup de lucru care se va ocupa de imbunatatirea sistemului 112. Numai ca un asemenea grup, constituit sub forma unui comitet, exista deja. Raed Arafat sustine .

Premierul cere demisia sefului Politiei Romane, dupa cazul de la Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, vineri seara, demisia sefului Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, dupa cazul de la Caracal, unde Politia a intervenit dupa 19 ore de la primul apel la 112 al adolescentei care a anuntat ca este sechestrata in casa unui barbat.

Se cere pedeapsa cu moartea in Romania! Reactii radicale dupa cazul din Caracal

Se cere pedeapsa cu moartea in Romania! Medicul Monica Pop sustine ca omul care a luat viata altuia cu premeditare nu trebuie samai fie pe acest pamant. Oricum o moarte prin executie e prea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )