Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presiuni inainte de motiunea de cenzura. Un milion de euro pentru absenta din plen

Playtech Playtech,
Presiuni inainte de motiunea de cenzura. Un milion de euro pentru absenta din plen

Au mai ramas doar cateva ore pana la votul din Parlament pentru motiunea de cenzura, iar soarta Guvernului se negociza la sange. Unui parlamentar PSD i s-ar fi oferit suma de un milion de euro pentru a nu se prezenta joi in plen, in timp ce altor politicieni li s-ar fi promis functii importante. Un . continuă pe Playtech

Digi24: PSD, mesajul disperarii cu 48 de ore inainte de motiunea de cenzura

Cu 48 de ore inainte de motiunea de cenzura, PSD arunca cu promisiuni. intr-un mesaj transmis in urma cu putin timp, social-democratii vorbesc despre cresteri de salarii, despre vouchere si bonusuri pentru bugetari.

Raiffeisen Bank, amendata cu 150.000 euro pentru incalcarea legislatiei privind datele personale. Amenda de 20.000 de euro si pentru Vreau Credit S.R.L.

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP) a amendat Raiffeisen Bank cu 150. 000 euro pentru ca doi angajati ai bancii au utilizat date transmise de catre personalul.

Lider PPE: Presedintele CE asteapta motiunea de cenzura a PNL pentru a alege comisarul Romaniei

Siegfried Muresan, purtatorul de cuvant al PPE, sustine ca presdintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen PPE), va astepta rezultatul motiunii de cenzura a Opozitiei inainte sa raspunda daca accepta sau nu propunerile trimise de Guvernul Dancila pentru functia de comisar european - Dan Nica si Gabriela Ciot. in cazul in care motiunea va trece, noul Guvern va face alte propuneri.

Surse. Ce variante sunt pe masa pentru functia de comisar european dupa esecul Dan Nica. Motiunea de cenzura, decisiva si pentru Bruxelles. Cum va juca Iohannis

Luminita Odobescu, Siegfried Muresan, Emil Hurezeanu, Luca Niculescu sau Ana Birchall sunt numele luate in calcul de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de comisar european, in cazul in care Guvernul Dancila pica, sustin surse politice pentru Adevarul. Daca motiunea Opozitiei nu trece, PSD va veni cu o alta varianta interna - a treia -, fara sa-l consulte pe seful statului.

Traian Basescu: Greu de spus daca va trece motiunea de cenzura. Orban se bazeaza pe trei tradatori de profesie, si anume Hunor, Tariceanu si Ponta (VIDEO)

Eurodeputatul PMP Traian Basescu a declarat luni seara, in direct pe B1TV, ca este greu de spus care va fi rezultatul motiunii de cenzura de joi, pentru ca Ludovic Orban, presedintele PNL, isi bazeaza.

Ministerul Agriculturii - 60 milioane de euro pentru programul de cultivare a rosiilor

Ministerul Agriculturii vrea sa dea fermierilor 284,97 milioane lei 60 milioane euro), in 2020, drept ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate.

Premii de 10.000 euro pentru solutii la problemele de mediu din Bucuresti

Reprezentanti ai institutiilor publice si ai societatii civile, arhitecti, specialisti din organizatii de mediu, designeri, antreprenori si inovatori sunt invitati sa contribuie la definirea de noi instrumente si activitati pentru protejarea mediului inconjurator, in cadrul hackaton-ului international Climathon. Pentru fiecare provocare adresata in cadrul evenimentului, va fi desemnata o echipa castigatoare, care va beneficia de cate un premiu de 5. 000 de euro si suport dupa terminarea hackathon-ului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )