Libnet.ro
UNICEF

15:00

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Playtech Playtech,
Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea . continuă pe Playtech

Imagini inedite cu Viorica Dancila! Cum a fost surprinsa dupa lansarea oficiala la prezidentiale (VIDEO)

Mai multi social democrati, printre care si fostul premier Viorica Dancila, au participat, sambata seara, la nunta lui Gabriel Zetea, presedinte CJ Maramures, in localitatea Oncesti. Imaginile de pe.

Viorica Dancila il provoaca pe seful statului: il chem in fata romanilor pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila i-a lansat, marti, presedintelui Klaus Iohannis provocarea de a participa la o confruntare unu la unu. Prezidentiabilul PSD si inca premierul Romaniei l-a acuzat pe seful st.

Viorica Dancila: Ma ingrijoreaza foamea de putere a lui Iohannis. ii somez pe presedinte si galagiosii din PNL sa se concentreze pe un program de guvernare

Premierul interimar Viorica Dancila l-a atacat in deschiderea sedintei de guvern pe presedintele Klaus Iohannis, despre care spune ca este infometat dupa putere, si il someaza pe acesta, precum si pe liderii galagiosi din PNL sa prezinte un nou program de guvernare.

Viorica Dancila ii cere demisia lui Iohannis: Presedintele se afla intr-un razboi deschis cu Constitutia Romaniei si cu legile, cu munca si bunul simt

Viorica Dancila il critica pe presedintele Klaus Iohannis si declara ca orice alt om cu responsabilitatea functiei si cu o minima decenta ar fi demisionat de mult din fruntea statului roman. Am citit.

Viorica Dancila ii declara razboi lui Klaus Iohannis. Voi apara Romania cu orice pret

Viorica Dancila si-a facut intrarea in lupta pentru Cotroceni si i-a declarat razboi lui Klaus Iohannis. Desigur, discursul sau nu putea sa omita niste acuzatii si jigniri la adresa actualului presedinte al Romaniei. Ce declaratii a facut fostul premier al tarii? Viorica Dancila i-a declarat razboi lui Iohannis Presedintele Partidului Social Democrat a decis sa .

Viorica Dancila: Klaus Iohannis se poate inchipui in tot felul de razboaie, insa adevarul este ca presedintele se afla intr-un razboi deschis cu Constitutia Romaniei si cu legile, cu munca si bunul simt

Viorica Dancila, premier pana la instalarea unui nou Guvern, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca ii indoctrineaza si ii alimenteaza cu ura pe cei ce urmeaza sa compuna viitorul cabinet de.

Viorica Dancila a intrat oficial in cursa pentru Cotroceni: Klaus Iohannis e cel mai toxic presedinte pe care Romania l-a avut vreodata

UPDATE Presedintele PSD si candidatul social-democratilor in cursa pentru Cotroceni, Viorica Dancila, a precizat inca de la inceputul discursului de la Romexpo,ca ar fi avut alt discurs astazi, daca.

Viorica Dancila, inca un atac la adresa lui Iohannis si a PNL: Sa abandoneze discursul urii si jignirii. Ne ingrijoreaza foamea lor de putere (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila lanseaza, luni, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis si a liderilor PNL. Sefa PSD, al carei Executiv a picat, joi, la motiunea de cenzura, ii acuza pe liberali ca sunt.

Viorica Dancila explica cand s-a stricat relatia cu Iohannis: Ultima discutie a avut loc despre comisarul european. Pe urma nu am mai discutat (VIDEO)

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a explicat, in emisiunea Dosar de politician, prezentata de Silviu Manastire, momentul in care s-a stricat relatia cu presedintele tarii, Klaus Iohannis. Eu.

Dancila: in lipsa unui program de guvernare, Klaus Iohannis trage de timp

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, la inceputul sedintei de guvern ca, in lipsa unui progra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )