Libnet.ro
UNICEF

01:05

AUR, nou record istoric la final de 2020. Cifrele sondajului nu mint, asta vor romanii

Playtech Playtech,
AUR, nou record istoric la final de 2020. Cifrele sondajului nu mint, asta vor romanii

Dupa surpriza incredibila de la Alegerile parlamentare, AUR Partidul Alianta pentru Unirea Romanilor) a reusit un nou record istoric la final de 2020. Cifrele sondajului nu mint, asta vor romanii, de fapt. Un nou record pentru Alianta pentru Unirea Romanilor La inceput de decembrie, Alianta pentru Unirea Romanilor a surprins pe toata lumea cu voturile . continuă pe Playtech

Covid: Nou record de decese in Statele Unite, care se apropie de pragul de 4.000 de morti, vaccinul AstraZeneca alimenteaza sperantele

Statele Unite s-au apropiat miercuri de pragul de 4. 000 de decese legate de Covid-19 in 24 de ore, un nefast record la final de an, in timp ce lumea intreaga asteapta noul an cu o speranta: ca vaccinurile sa permita eradicarea Covid-19, transmite AFP.

Soarele artificial al Coreei stabileste un nou record mondial. A functionat la o temperatura incredibila

Soarele artificial al Coreei de Sud a doborat un record mondial dupa ce a rulat la peste o suta de milioane de grade timp de 20 de secunde. Korea Superconducting Tokamak Advanced Research.

Bitcoin isi continua ascensiunea si atinge un nou record de 28.600 de dolari

Cripto-moneda Bitcoin si-a continuat astazi aprecierea, atingand o valoare record de 28. 599,99 dolari, ceea ce inseamna o apreciere de 295% pe parcursul acestui an, pe fondul interesului crescut din partea marilor investitori.

Un nou record in Marea Britanie: peste 50.000 de cazuri de COVID-19

Marea Britanie, confruntata cu o accelerare a epidemiei de COVID-19 cauzata de o mutatie a virusului.

Mesajul ambasadorului SUA la final de 2020: Nicicand relatiile bilaterale nu au fost mai bune

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, spune intr-un mesaj adresat romanilor la final de an 2020 ca nicicand relatiile bilaterale dintre cele doua tari nu au fost mai bune si crede ca 2021 va fi un an plin de bucurie si realizari construite pe fundatia creata in acest an extrem de dificil.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )