Libnet.ro
UNICEF

14:46

Cine este Nicolae Ciuca, noul premier. Singurul roman care a facut asta: un erou pentru tara

Playtech Playtech,
Cine este Nicolae Ciuca, noul premier. Singurul roman care a facut asta: un erou pentru tara

Alegerile Parlamentare au schimbat cu totul esalonul politic romanesc din acest moment. infrangerea suferita de PNL l-au determinat pe Klaus Iohannis sa-i ceara demisia fostului premier Ludovic Orban. Era o mutare previzibila, dar numele premierului interimar a fost o surpriza pentru toata lumea. Nicolae Ciuca, numit de Iohannis ca premier interimar, vine cu o experienta . continuă pe Playtech

Cine este Nicolae Ciuca, desemnat premier interimar si dorit de Iohannis prim-ministru cu mandat plin

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca 53 de ani), desemnat de Klaus Iohannis prim-ministru interimar dupa demisia lui Ludovic Orban si sustinut de liberali pentru un mandat plin de premier in viitorul guvern, este militar de cariera, iar in perioada 1 ianuarie 2015-28 octombrie 2019 a fost sef al Statului Major General.

Ce avere are Nicolae Ciuca, noul premier al Romaniei. Cati bani a castigat anul trecut, alaturi de sotie: amandoi au salarii mari

Potrivit declaratiei de avere publicate pe pagina oficiala a Guvernului, noul premier al Romaniei, Nicolae Ciuca detine un teren extravilan de 2. 829 de metri patrati achizitionat in anul 2005 si un teren construibil de 598 de metri patrati, cumparat in 2015, ambele detinute in coproprietate cu sotia lui. Ce avere are noul premier al Romaniei .

Cine este Nicolae Ciuca, premierul interimar desemnat dupa demisia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat caisi depune mandatul de prim-ministru, luni seara. Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnatpremier interimarde presedintele Romaniei,.

Nicolae Ciuca devine premier interimar

Ministrul apararii, Nicolae Ciuca, devine premier interimar pana la formarea noului Guvern, dupa ce .

Dan Barna, despre varianta ca Nicolae Ciuca sa ramana premier: Nu solutia militara e cea mai buna

Liderul USR PLUS, Dan Barna, a declarat marti, in contextul in care s-a vehiculat numele lui Nicolae Ciuca drept propunerea pentru noul prim-ministru al viitoarei coalitii de centru-dreapta, cade principiu,.

Cine este Ilie Bolojan. Poate fi premier dupa Ludovic Orban: a schimbat total fata unui oras important

PNL a pierdut alegerile parlamentare, desi se bazau pe procentele de popularitate din ultimele sondaje. Aceasta infrangere l-a determinat pe Klaus Iohannis sa-i ceara demisia lui Ludivoc Orban din functia de Prim-Ministru. Deja se vehiculeaza o lista scurta de nume pentru ocuparea functiei lasate vacante de Orban. Printre numele vehiculate se regaseste si cel al .

Cristian Pirvulescu, despre negocierea noii coalitii: E plauzibil ca in trei saptamani sa avem un Guvern. Nicolae Ciuca ar fi cel mai usor de acceptat de toti

Politologul Cristian Pirvulescu a fost prezent marti la Adevarul Live unde a vorbit despre scenariile formarii unei noi majoritati guvernamentale dupa alegerile parlamentare 2020. Acesta a explicat ca prin demisia lui Ludovic Orban din functia de premier USR-PLUS nu va mai avea pe cine sa atace din PNL. Pirvulescu mai e de parere ca rolul de prim-ministru ar trebui asumat de o persoana neutra si ca Nicolae Ciuca ar putea fi o varianta buna.

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, a fost desemnat premier interimar

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca foto), este premierul interimar desemnat de presedintele Klaus Iohannis in urma demisiei anuntate luni seara de prim-ministrul Ludovic Orban.

Primele intalniri oficiale ale lui Nicolae Ciuca: Va avea o intrevedere cu oficiali americani

Una dintre primele intalniri oficiale ale lui Nicolae Ciuca, in calitate de premier interimar, este cu oficialii americani. Potrivit Guvernului, in programul de miercuri este trecuta o intrevedere cu Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Kimberly Reed, presedintele Bancii de Import-Export al SUA, si Aleshia Duncan, Departamentul Energiei din SUA.

Nicolae Ciuca va fi cel mai probabil propunerea de premier a presedintelui Klaus Iohannis

Actualul premier interimar, Nicolae Ciuca, va fi cel mai probabil propunerea de premier a presedintelui Klaus Ionannis dupa consultarile cu partidele care au intrat in Parlament.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )