Libnet.ro
UNICEF

17:46

Cum explica George Simion nepotismul din AUR: Legislatia electorala din Romania este foarte tampita

Playtech Playtech,
Cum explica George Simion nepotismul din AUR: Legislatia electorala din Romania este foarte tampita

Joi, liderul partidului AUR, George Simion a raspuns acuzatiilor de nepotism care au aparut dupa ce s-a descoperit ca pe listele partidului pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie s-au aflat nu mai putin de 27 de cupluri. Cum explica George Simion nepotismul din AUR intr-o interventie la Realitatea Plus, George Simion a raspuns acuzatiilor de . continuă pe Playtech

Raspunsul lui George Simion, intrebat daca AUR are vreo legatura cu Moscova

George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, a declarat ca singura legatura pe care AUR o are cu Moscova este lupta pe care o poarta pentru recuperarea Basarabiei. El a catalogat Rusia drept .

Cine este, ce CV si ce avere are George Simion, liderul partidului AUR

Partidul AUR a reusit marea surpriza la alegerile parlamentare 2020. George Simion si Claudiu Tarziu sunt cei doi lideri, primul fiind un nume mult mai sonor in societatea romaneasca. Noua formatiune.

Cine este, ce CV si ce avere are George Simion, liderul partidului AUR

Partidul AUR a reusit marea surpriza la alegerile parlamentare 2020. George Simion si Claudiu Tarziu sunt cei doi lideri, primul fiind un nume mult mai sonor in societatea romaneasca. Noua formatiune.

Liderul AUR, George Simion: Nu au reusit sa ne cumpere, nu ar avea cu ce sa ne cumpere cu toti banii din lume!

George Simion, liderul partidului AUR, a intrat in direct la Antena 3 unde a vorbit despre obiectivele pe care le are AUR pe termen lung.

Acuzatii de nepotism in AUR. Ce explicatie are George Simion

George Simion, liderul partidului AUR, marea surpriza de la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, a raspuns, joi, acuzatiilor de nepotism care au aparut dupa ce s-a descoperit ca pe listele partidului pentru alegerile parlamentare s-au aflat nu mai putin de 27 de cupluri.

Haos pe stadioane, viitor de AUR pentru tara: George Simion, ultrasul din politica

Partidul Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), marea surpriza a alegerilor parlamentare, are un co-presedinte cu un CV patat pe arenele sportive.

George Simion, film interzis minorilor. Clipul prin care liderul AUR a devenit cunoscut

George Simion a intrat in atentia presei, dupa rezultatul de la scrutinul parlamentarelor de duminica 6 decembrie. Cotata cu zero sanse, coalitia AUR, condusa de George Simion si Claudiu Tarziu a reusit sa aiba peste 8%. Noua formatiune politica joaca acum un rol important in viitoarele aliante sau majoritati parlamentare. George Simion, neconvetional si socant .

Rusia, reactie vehementa la atacurile partidului AUR. Ce au divulgat despre George Simion

Zilele trecute, in cadrul unui interviu pentru Libertatea, liderul AUR George Simion a declarat ca Romania trebuie sa confrunte Rusia in incercarea s-a de a se uni cu Republica Moldova. Acesta a spus ca rusii sunt un popor civilizat mai tarziu, ca nu inteleg decat daca le dai una peste bot. Rusia, reactie vehementa la .

De ce vrea AUR sa puna mana pe putere. Raspunsul neasteptat dat de George Simion

George Simion, a declarat, joi seata ,ca partidul sau si-a propus sa puna mana pe putere nu pentru a o pastra. Co-presedintele AUR afirma ca vrea sa o predea adevaratilor profesionisti pe care i-au intalnit in deplasarile prin tara. Simion sustine ca, spre deosebire de partidele clasice, AUR vrea sa puna pe primul loc interesul natiunii, si nu pe cel de partid.

Ce avere are George Simion. Cati bani a castigat liderul AUR in 2019

Ce detalii se cunosc despre liderul formatiunii AUR? O mare parte din romani au fost surprinsi de cifrele rezultate in urma alegerilor parlamentare de anul acesta si de reusita lor. Cati bani a castigat liderul AUR in 2019? Ce avere are liderul formatiunii AUR Una din surprizele din cadrul alegerilor parlamentare de anul acesta a .

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )