Libnet.ro
UNICEF

08:30

Diana Sosoaca are o boala grava, tinuta in secret. Ce s-a aflat despre senatoarea de la AUR (exclusiv)

Playtech Playtech,
Diana Sosoaca are o boala grava, tinuta in secret. Ce s-a aflat despre senatoarea de la AUR (exclusiv)

Deja celebra, Diana Sosoaca, alaturi de alianta AUR, a avut o nesperata victorie la alegerile parlamentare de anu acesta. Deja sunt de netorietate interventiile sale dure si, pe alocuri, extremiste, in spatiul public. Multa lume a criticat gestul acesteia de a nu purta masca de protectie. Numai ca putina lume stie ca avocata Sosoaca sufera . continuă pe Playtech

Diana Sosoaca (AUR) a dat nas cu presedintele la Palatul Cotroceni. Cum a justificat avocata faptul ca a purtat masca de protectie doar peste gura

Diana Sosoaca, membra a delegatiei AUR la consultarile convocate luni de presedintele Klaus Iohannis in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de prim-ministru, a declarat ca nu a purtat la discutii masca de protectie sanitara. Avocata a spus ca are o anumita afectiune, prin urmare este exceptata de la aceasta masura.

Cat castiga lunar Diana Sosoaca. Senatoarea de la AUR, o femeie bogata si inainte de politica

Diana Sosoaca, cea mai vocala membra a gruparii AUR, castiga o suma frumoasa in fiecare luna ca avocat. Senatoarea l-a reprezentat si pe arhiepiscopul Teodosie in fata magistratilor. Diana Sosoaca, castiguri din trecut. Senatoarea de la AUR era o femeie bogata si inainte de politica Diana Sosoaca, nou parlamentar AUR, duce o lupta apriga impotriva .

Ce a putut face Diana Sosoaca la intalnirea cu Klaus Iohannis! Gestul ei e curajos, toata lumea a fost uimita

Au inceput negocierile pentru un nou Guvern. Presedintele Klaus Iohannis a avtu astazi intalniri cu partidele politice, aflate in noul Parlament. Alianta AUR a fost reprezentata de catre avocata Diana Sosoaca, liderul aliantei, George Simion si alti membri ai partidului. Diana Sosoaca cu masca si fara masca Au inceput negocierile pentru propunerile de Prim-Ministru, intre .

Klaus Iohannis, intalnire de gradul zero. Fata in fata cu Diana Sosoaca de la AUR: ce se intampla

Klaus Iohannis, intalnire de gradul zero la Palatul Cotroceni. Seful statului va fi fata in fata cu Diana Sosoaca de la AUR, intrucat formatiunile care au intrat in Parlament in urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie merg astazi la consultari cu presedintele Romaniei, in vederea formarii noului guvern. Controversata Diana Sosoaca, senator AUR, merge la .

UPDATE Avocata Diana Sosoaca, cu masca purtata sub nas la intalnirea liderilor AUR cu Iohannis Explicatiile acesteia

Delegatia Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) a intrat cu intarziere la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis pentru formarea noii coaltii de guvernare, iar potrivit imaginilor, avocata Diana Sosoaca, aleasa senator, purta masca de protectie sub nas. Diana Iovanovici-Sosoaca a devenit cunoscuta in spatiul public prin actiunile in care a militat impotriva masurilor anti-COVID.

Senatoarea AUR socheaza din nou. Ce a raspuns Diana Sosoaca la propunerea lui Mircea Badea de a-si face testul pentru COVID-19

Diana Sosoaca a fost invitata in cadrul unei emisiuni, moment in care multi curiosi au stat cu ochii atintiti spre televizor pentru a afla ce mai spune celebra senatoarea AUR. Aceasta a ajuns in atentia publicului datorita numeroaselor sale interventii anti-masca. Dupa mai multe discutii pe tema pandemiei de COVID-19, avocata a avut un schimb .

CTP, atac dur la AUR: Moarte la liber pentru toti romanii Ce a putut spune si despre Diana Sosoaca

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a taxat dur atitudinea parlamentarilor AUR care au fost luni la consultarile de la Cotroceni. Cu toate ca in institutiile publice este obligatorie purtarea mastii de protectie in asa fel incat sa acopere nasul si gura, Diana Sosoaca, in calitate de membru al delegatiei AUR, l-a asteptat pe presedintele Klaus Iohannis .

Diana Sosoaca a iscat un nou scandal. Va face plangere penala SPP-ului. Ce au obligat-o sa faca

Scandalurile in care este implicata senatoarea AUR se tin lant, astfel ca o noua zi aduce noi conflicte aprinse. in urma intanirii de ieri, de la Cotroceni, Diana Sosoaca a atras atentia tuturor intr-un moment in care a incalcat regulile impuse in plina pandemie de COVID-19. in urma acestui eveniment, reprezentata AUR a primit mai .

Senatoarea AUR Diana Sosoaca refuza sa faca test Covid la consultarile de la Cotroceni si ii cere lui Iohannis sa poarte combinezon

Senatoarea Diana Sosoaca a precizat ca intr-o interventie televizata ca nu va face test rapid de Covid inaintea intalnirii cu seful statului. Sosoaca refuza sa poarte masca de protectie, sustinand.

Senatorul AUR Diana Sosoaca, scandal cu jandarmii in fata la DIICOT: Cred ca astia nu stiu ce-i asteapta

Diana Sosoaca, senator ales pe listele AUR, a mers, miercuri, in fata sediuluiDIICOTBucuresti, unde a avutdiscutii in contradictoriu cu jandarmii. Proaspatul senator AURse simte ameninta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )