Libnet.ro
UNICEF

00:06

George Simion, film interzis minorilor. Clipul prin care liderul AUR a devenit cunoscut

Playtech Playtech,
George Simion, film interzis minorilor. Clipul prin care liderul AUR a devenit cunoscut

George Simion a intrat in atentia presei, dupa rezultatul de la scrutinul parlamentarelor de duminica 6 decembrie. Cotata cu zero sanse, coalitia AUR, condusa de George Simion si Claudiu Tarziu a reusit sa aiba peste 8%. Noua formatiune politica joaca acum un rol important in viitoarele aliante sau majoritati parlamentare. George Simion, neconvetional si socant . continuă pe Playtech

George Simion: Daca eram primul sau al doilea partid, ceream suspendarea acestui presedinte. Ce a facut in campanie e dizgratios

Co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, sustine ca daca formatiunea pe care o reprezinta s-ar fi clasat pe primul sau pe al doilea loc dupa votul de duminica, ar fi cerut suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis, pe care il acuza de incalcarea Constitutiei.

Cum a aparut liderul AUR, George Simion, intr-un clip cu scene interzise minorilor. Ce explicatie a avut

George Simion, liderul partidului Alianta pentru Uniunea Romanilor AUR), intrat in Parlament ca urmare a rezultatului votului din 6 decembrie, a mai candidat o data, insa fara succes, ca independent, la alegerile europarlamentare de anul trecut.

George Simion (AUR): Cerem demisia guvernului Orban pentru ca a fraudat votul si 100.000 de romani n-au putut vota

Liderul AUR George Simion a declarat, duminica, la Antena 3, ca guvernul Orban trebuie sa isi dea demisia, pentru faptul ca 100. 000 de romani din diaspora ar fi fost impiedicati sa voteze si pentru faptul ca 14. 000 de voturi prin corespondenta au disparut.

GEORGE SIMION, AUR: Nu o sa intram, in niciuna din variante, in vreo coalitie de guvernare

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-ului de la alegerile parlamentare, ca formatiunea pe care o reprezinta a avut un rezultat bun si nu va dori sa intre in nicio coalitie de guvernare.

in ce laborator de serviciu secret a fost creat AUR - la SRI sau la SIE? George Simion, raspuns surprinzator, la Sinteza zilei

Liderul AUR, George Simion, a raspuns, marti seara, la Sinteza zilei, celor mai incomode intrebari adresate de invitatii lui Mihai Gadea. Una dintre intrebari a fost legata de originea partidului care reprezinta marea surpriza a alegerilor parlamentare care au avut loc pe 6 decembrie.

Liderul AUR, George Simion: Nu au reusit sa ne cumpere, nu ar avea cu ce sa ne cumpere cu toti banii din lume!

George Simion, liderul partidului AUR, a intrat in direct la Antena 3 unde a vorbit despre obiectivele pe care le are AUR pe termen lung.

Legendarea lui George Simion

Avem mai jos o sinteza cu detalii relevante despre modul in care serviciile secrete creeaza un personaj. Politic. Si cum il legendeaza. Cum inceraca sa-i croiasca o biografie falsa. Pentru ca omul sa treaca drept altcineva, fata de ceea ce este. Iar astfel mascat sa intre cu succes in politica. Iar acolo sa inceapa sa tropaie. Manuit din afara. O drona. Cititi biografia reala a acestui personaj. Si cruciti-va! Pe mana lui a incaput electoratul, altfel de buna credinta, care vrea un stat natiune si mai multa suveranitate pentru Romania. O inselaciune ridicata la cel mai inalt nivel. George Simion s-a camuflat in costum de patriot si a pacalit 10% dintre votantii Romaniei.

Reactia surprinzatoare a lui Mitica Dragomir cand a auzit ca George Simion, ultras in peluza si lider AUR, a ajuns in Parlament

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost mirat sa afle ca George Simion, unul dintre ultrasii care incurajeaza nationala Romaniei din tribune, dar si co-fondator al AUR, in acelasi timp, a.

AUR trece Prutul. Formatiunea lui George Simion va crea un partid nationalist si la Chisinau

Rezultatul surprinzator obtinut de Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) la parlamentarele din Romania, care a permis ca formatiunea lui George Simion sa ajunga in Legislativ, a motivat conducerea AUR sa ia decizia de a trece Prutul si a de fonda un partid similar, nationalist, si in Republica Moldova.

Liderul AUR, care in trecut a socat tara, a intrat in Parlament. Ce avere are George Simion si cu ce se ocupa

Marea surpriza a acestor alegeri este Alianta pentru Unirea Romanilor. AUR, un partid infiintat in urma cu un an de George Simion, un personaj care se declara nationalist si care a aparut in spatiul public in urma cu mai multi ani intr-o serie de scandaluri legate de fostul presedinte, Ion Iliescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )