Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ion Cristoiu divulga secretul succesului AUR de la alegerile parlamentare: Sa mori, nu alta!

Playtech Playtech,
Ion Cristoiu divulga secretul succesului AUR de la alegerile parlamentare: Sa mori, nu alta!

Analistul politic Ion Cristoiu vine cu informatii fierbinti referitoare la succesul pe care partidul AUR l-a cunoscut intr-un timp foarte scurt. Acesta considera, printre altele, ca Alianta pentru Unirea Romanilor este partidul pandemiei, iar fara aceasta situatie de criza, niciun membru nu ar fi avut sanse de izbanda. Niciodata pina acum Romania n-a cunoscut o . continuă pe Playtech

AUR, partidul pandemiei. Ion Cristoiu: Fara pandemia de coronavirus, n-ar fi intrat in Parlament!

Comentatorul politic Ion Cristoiu face o analiza factuala a marii surprize produse la alegerile parlamentare, cand Alianta pentru Unirea Romanilor, o formatiune practic necunoscuta electoratului traditional si ignorata de partidele consacrate pe scena politica, a intrat in forul legislativ cu un scor de aproximativ 10 procente.

De ce YouTube l-a lasat pe Ion Cristoiu fara canal timp de 7 zile. Care e explicatia, de fapt

Ion Cristoiu s-a nascut pe data de 16 noiembrie1948, in localitatea Gagesti, comuna Bolotesti, judetul Vrancea. Este un jurnalist, scriitor si analist politicroman. in prezent este editorialist la cotidianulEvenimentul Zilei. La sfarsitul anului 2020, a fost suspendat pentru sapte zile canalul de YouTube a lui Ion Cristoiu. Iata care este explicatia. Canalul de YouTube a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )