Libnet.ro
UNICEF

01:05

Judetul din Romania acaparat de AUR. Ce partid se opune vehement: E frustrant

Playtech Playtech,
Judetul din Romania acaparat de AUR. Ce partid se opune vehement: E frustrant

Un judet din Romania a fost acaparat de AUR dupa alegerile Parlamentare, iar un partid se opune vehement si sustine ca este frustrant ce se intampla. Despre ce judet este vorba, vedeti in articolul de mai jos. AUR a obtinut mai multe mandate ca PNL si PSD in judetul Ialomita. Ce au anuntat cele doua . continuă pe Playtech

Traseul partidului AUR. Cum a devenit a patra forta politica din Romania

Cel mai surprinzator aspect al alegerilor parlamentare desfasurate in Romania duminica trecuta este ascensiunea unui partid de dreapta. Erau putine informatii despre AUR, care a reusit sa obtina 9 la suta voturi. Abia a trecut un an de cand s-a format acest partid si iata-i astazi in Parlamentul Romaniei. Cum a castigat AUR la alegerile .

The Washington Post: Urmeaza in Romania o lupta prelungita post-electorala pentru a forma un nou guvern de coalitie. AUR, partid de extrema dreapta, a intrat in parlament

PublicatiaWashington Post dedica o analiza larga alagerilor parlamentare din Romania, in care precizeaza casocial-democratii au reusit o surpriza electorala in fata liberalilor de la guvernare,.

Jador pleaca din Romania. Le-a spus tot adevarul fanilor, fara rusine

Jador si-a dezvaluit planurile pentru viitor in fata fanilor. Cantaretul a spus pe retelele de socializare ca va pleca din Romania pentru o perioada de aproximativ jumatate de an. Nu intru la puscarie. Jador, anunt surprinzator pentru fani: va pleca din Romania pentru jumatate de an, dar nu pentru muzica Jador si-a lasat admiratorii de .

Topul celor mai verificate domenii de afaceri din Romania

Antreprenorii si managerii din Romania sunt tot mai preocupati de capacitatea de plata si riscul de insolventa pentru toti clientii si furnizorii actuali, dar si pentru cei pe care ii prospecteaza. Numarul verificarilor in randul firmelor din Romania s-a dublat in contextul pandemiei, potrivit datelor din platforma Termene. ro.

Cantaretul din Romania care a fost jefuit in mijlocul strazii. Momente tulburatoare prin care a trecut

Un celebru cantaret din Romania a trecut prin momente tulburatoare. Acesta a fost jefuit in mijlocul strazii. Vedeta a ramas socata cand si-a vazut masina fara roti! Un cantaret din Romania, jefuit in plina strada Din ce in ce mai multe persoane se plang despre faptul ca nu isi mai pot lasa masina in siguranta .

Anuntul diminetii pentru elevii din Romania. E oficial, cat vor mai face cursuri online

Guvernul a decis, luni, ca scolile si gradinitele sa functioneze online inca doua saptamani, pana in 23 decembrie. Dupa aceasta data, elevii din Romania intra in vacanta de iarna, asa ca institutiile raman inchise pana cel putin la 11 ianuarie. DOCUMENT: Cursurile online continua. Scolile si gradinitele raman inchise Potrivit hotararii adoptate luni seara de .

Vedeta din Romania care a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Ieri a prezentat ultima emisiune

Gata, e oficial, a prezentat ultima sa emisiune! Aceasta este vedeta din Romania care a parasit celebrul post TV chiar dupa alegerile parlamentare. Cine a plecat de la Realitatea Plus Dupa zece ani, o vedeta din Romania a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Este vorba despre Claudiu Popa care a prezentat ultima emisiune, .

Vacanta de iarna 2020-2021. Cand intra elevii din Romania in vacanta de Craciun

Anul scolar 2020-2021 este unul atipic, datorita situatiei in care se afla Romania in acest moment. Cu toate astea, orele de curs s-au tinut in online, cu toate criticile venite din partea societatii civile. Vacanta de iarna, asa cum a fost stabilita de Ministerul Educatiei, este pe cale sa inceapa. Elevii vor avea parte de .

Avertizare nowcasting. Cod galben de ceata si polei pentru 3 judete din Romania

Meteorologii ANM au emis, pentru seara zilei de 10 decembrie, trei avertizari nowcasting de tip cod galben, pentru ceata persistenta si polei, valabila in 3judete din Romania. Cod galben de.

Solutie gratuita pentru primariile din Romania, ca sa digitalizeze repartizarea parcarilor

YeParking, unica aplicatie de parksharing din Romania, vine in sprijinul autoritatilor locale, care isi pot moderniza sistemele de gestiune a parcarilor, fara niciun cost de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )