Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ludovic Orban, lovit de previziunile Patriarhului Daniel: Dumnezeu nu se lasa batjocorit

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, lovit de previziunile Patriarhului Daniel: Dumnezeu nu se lasa batjocorit

In urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020, Ludovic Orban, in frunte cu Partidul National Liberal, a obtinut mai putine voturi decat opozitia, astfel ca, nu dupa mult timp, acesta a fost nevoit sa-si anunte demisia. intamplator sau nu, evenimentul a avut loc la doar 50 de zile distanta dupa ce Patriarhul Daniel i-a prevestit . continuă pe Playtech

Daniel Fenechiu: Demisialui Ludovic Orban este un act altruist, al unui presedinte care isi iubeste partidul

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a comentat, luni seara, printr-o interventie telefonica in paltoul B1 TV, decizia lui Ludovic Orban de a demisiona. Acesta a numit plecarea premierului din functie un act altruist,.

Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri. Primeste o noua lovitura

Marti, Ion Cristoiu a vorbit despre schimbarile din interiorul PNL dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Potrivit jurnalistului, demisia lui Ludovic Orban de la sefia Guvernului va declansa batalii interne pentru sefia PNL. Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri Potrivit publicistului, schimbarile rapide care au avut loc pe scena politica dupa .

Reuters a publicat stirea cu demisia lui Ludovic Orban ilustrand cu poza lui Viktor Orban

Se intampla si la case mai mari. Agentia de presa Reuters a publicat rapid o stire cu demisia premierului roman Ludovic Orban din fruntea guvernului, doar ca a ilustrat din greseala cu poza premierul maghiar Viktor Orban.

Klaus Iohannis, decizie fara precedent. E oficial, Ludovic Orban nu mai este premier

Discutia dintre presedintele Iohannis si premierul Orban, care a avut loc astazi, la Palatul Cotroceni,nu a fost una placuta pentru actualul premier si presedinte al PNL. Ludovic Orban va anunta in aceasta seara ca isi da demisia din functie, dar ramane presedinte la partid. UPDATE Ludovic Orban a anuntat ca a demisionat din functia .

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll. Ce a spus despre voturile PSD

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll-ul de a ora 21:00. Ce a spus despre voturile PSDde la alegerile Parlamentare 2020, vedeti in randurile de mai jos. PNL crede ca a castigat alegerile Parlamentare Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa incheierea votului la alegerile Parlamentare 2020. Rezultatul alegerilor il vom cunoaste dupa finalizarea .

LUDOVIC ORBAN: Discutiile cu Iohannis au vizat pasii de urmat pentru formarea unei majoritati si constituirea unui guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca, la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis pe care a avut-o astazi la o vila de protocol alaturi de mai multi lideri liberali, discutiile au vizat o analiza a alegerilor si pasii pentru formarea unei majoritati parlamentare si pentru constituirea cat mai rapida a unui guvern.

Cine este Ilie Bolojan. Poate fi premier dupa Ludovic Orban: a schimbat total fata unui oras important

PNL a pierdut alegerile parlamentare, desi se bazau pe procentele de popularitate din ultimele sondaje. Aceasta infrangere l-a determinat pe Klaus Iohannis sa-i ceara demisia lui Ludivoc Orban din functia de Prim-Ministru. Deja se vehiculeaza o lista scurta de nume pentru ocuparea functiei lasate vacante de Orban. Printre numele vehiculate se regaseste si cel al .

UPDATE Ludovic Orban: Am luat decizia de a demisiona cand am vazut rezultatul alegerilor Ce spune despre posibilitatea de a fi propus din nou premier

Ludovic Orban a evitat sa raspunda clar daca presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia din functia de premier, spunand ca demisia este o decizie personala, iar la intrebarile repetate ale jurnalistilor Orban a afirmat ca a luat aceasta decizie dupa ce a vazut rezultatul alegerilor parlamentare.

Reuters l-a confundat pe Ludovic Orban cu premierul ungar Viktor Orban

Stirea privind demisia premierului Ludovic Orban a fost relatata in regim de breaking news de catre prestigioasa agentie Reuters. Cu toate acestea, publicatia a facut o gafa colosala: a ilustrat articolul cu o.

Ludovic Orban, jignit dur dupa prezentarea demisiei: Un gest iresponsabil, este inconstient. Pe cine a suparat

In urma rezultatelor finale ale alegerilor parlamentare 2020, partidul PSD a iesit invingator, in detrimentul actualei guvernari condusa de PNL. Potrivit recomandarilor presedintelui tarii, fostul premier al Romaniei, Ludovic Orban, si-a anuntat oficial demisia in cursul serii de ieri. Vestea a venit ca unfulger pentru multa lume, dat fiind faptul ca totul s-a intamplat foarte .

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )