Libnet.ro
UNICEF

11:45

EXCLUSIV Pepe si Raluca Pastrama, decizie radicala de Craciun. Ce vor face pentru ca fiicele lor sa nu sufere

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Pepe si Raluca Pastrama, decizie radicala de Craciun. Ce vor face pentru ca fiicele lor sa nu sufere

Pepe si Raluca Pastrama nu au ajuns la un acord privind o posibila impacare, o posibila revenire la o viata sub acelasi acoperis, fiind momentan preocupati doar ca fiicele lor sa resimta cat mai putin dureroasa despartire. Ca ambele tabere sa fie impacate, pe perioada Sarbatorilor, Raluca si Pepe vor petrece Craciunul alaturi de copiii . continuă pe Playtech

Raluca Pastrama i-a dat replica lui Pepe. Razboi de la distanta, ce a scris femeia

Raluca Pastrama nu se lasa nici ea in cel mai neasteptat divort al anului. Razboiul dintre cei doi fosti parteneri e voalat, dar totusi extrem de taios si aprig. Ce a scris mama copiilor artisului? Raluca Pastrama, replica pentru Pepe in divortul controversat Raluca Pastrama a postat un mesaj care i se cam adreseaza fostului .

Ce a facut Raluca Pastrama dupa ce fiicele ei au fost la Pepe, in vizita. E geloasa?

Raluca Pastrama, viitoare fosta Raluca Pascu, trece prin momente grele zilele acestea. Divortul si scandalul iscat intre ea si Pepe parca nu se mai termina. Desi au aparut noi informatii despre relatia ei extranconjugala, Raluca incearca sa-si vada de viata si de cele doua fetite. Raluca Pastrama, geloasa pe relatia fetelor cu Pepe Vestea data .

Pepe o desfiinteaza pe Raluca Pastrama?! Mesajul care nu lasa loc de indoiala

Desi s-a despartit de Raluca Pastrama de mai bine de o luna de zile, se pare ca Pepe inca sufera dupa ea. Cantaretul s-a dat de gol pe internet, cu un citat deprimant postat pe pagina sa de socializare. Mesajul lui Pepe nu lasa loc de indoiala Cu toate ca face tot posibilul sa para .

Alex Bodi, decizie radicala din inchisoare. Ce face cu averea de milioane de euro: nu voia sa afle nimeni

Alex Bodi a luat o decizie radicala din inchisoare. Acesta s-a hotarat ce face cu averea de milioane de euro de care nu voia sa afle nimeni. Alex Bodi, arestat preventiv intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism incearca sa isi puna la adapost averea. Spera ca macar o parte din averea sa sa .

Sebastian Coltescu a bagat frica in UEFA. Ce decizie radicala a luat forul continental

Paris St Germain si Istanbul Basaksehir au iesit de pe teren in meciul din Liga Campionilor. Momentul s-a intamplat dupa presupusele abuzuri rasiale fata de asistentul managerului echipei turce. La adresa lui Pierre Webo, al patrulea oficial Sebastian Coltescu ar fi avut comentarii rasiste. Scandalul a degenerat, iar acum UEFA incearca sa gaseasca o solutie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )