Libnet.ro
UNICEF

23:00

Oana Zavoranu ii desfiinteaza din nou pe Raluca Pastrama si Pepe. Ce a enervat-o rau pe actrita

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu ii desfiinteaza din nou pe Raluca Pastrama si Pepe. Ce a enervat-o rau pe actrita

Povestea divortului dintre Raluca Pastrama si Pepe continua, si nu in bine. Dupa ultimele noutati legate de divortul celor doi, Oana Zavoranu comenteaza, in aceeasi termeni duri, situatia dintre cei doi. Povestea divortului dintre Raluca Pastrama si Pepe continua Recent va povesteam, intr-un articol exlcusiv, de reactia familiei referitor la divortul dintre Raluca Pastrama si . continuă pe Playtech

Pepe inca o iubeste pe Raluca Pastrama. Cum s-a dat de gol. Dovezile sunt clare

Dupa cum s-a aratat situatia in ultima vreme, divortul dintre Pepe si mama copiilor lui, Raluca Pastrama, nu o sa fie lesnicios, chiar daca primul anunt vestea ca separarea lor se va produce la notar, intr-un mod amiabil. Cu toate acestea, femeia, desi i-a provocat destula suferinta in ultima vreme, dupa cum acesta a afirmat .

Pepe, transformare radicala dupa despartirea de Raluca Pastrama. Si-a schimbat look-ul

Dupa ce a anuntat divortul de sotia sa, Pepe a trecut printr-o transformrea radicala dupa despartirea de Raluca Pastrama. indragitul cantaret si-a schimbat look-ul, spre surprinderea fanilor. Este incredibil cum arata acum. Pepe, schimbare de look dupa separarea de sotia sa Anuntul divortului a picat ca o bomba pentru toata lumea, iar cantaretul de muzica .

IMPACT.RO: Raluca Pastrama, declaratii exclusive despre divort. E sotul tau, trebuie sa mori acolo daca e nevoie!

Cu adevarat, divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama este subiectul finalului de an. Se stie ca intre cei doi soti nu exista sanse de impacare, dat fiind faptul ca Raluca a mers pana intr-acolo incat l-a inselat pe artist. RO: Raluca Pastrama, declaratii exclusive despre divort Unde mai pui ca si tatal brunetei este afectat .

Oana Zavoranu, in mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestritu si alte vedete au facut anuntul oficial

Oana Zavoranu se afla in mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestritu si alte vedete, pe care Oana Zavoranu le-a jignit grav pe reteaua de socializare, au facut anuntul oficial. Despre ce este vorba, vedeti un pic mai jos. Vesti proaste pentru Oana Zavoranu. Vedetele pe care le-a jignit in ultima perioada s-au unit impotriva ei.

Oana Zavoranu a facut-o de ras pe Bianca Dragusanu. A umilit-o in public: Asta care are gura plina

Oana Zavoranu, in razboi cu nimeni alta decat Bianca Dragusanu! Cele doua sunt la cutite, iar apriga cum o stim pe diva noastra din serialul Sacrificiul nu prea se joaca cu astfel de lucruri. Celebra actrita a umilit-o public pe fosta sotie a lui Alex Bodi. Oana Zavoranu si Bianca Dragusanu sunt la cutite. Actrita .

Oana Zavoranu, aproape de despartire. Ce problema a avut actrita

Desi nimeni nu a dat vreo sansa relatiei lor, se pare ca nici diferenta de 14 ani de varsta dintre ei si nici personalitatile diferite nu i-au separat. Oana Zavoranu vorbeste despre un moment in care a fost aproape de despartire de sotul ei, Alex Arshaf. Oana Zavoranu spune tot despre momentele grele din relatia .

Fiul Clejanilor, din nou in ochii bucurestenilor. Aparitie dupa o lunga perioada, ce probleme ar fi avut

Fulgy si-a facut, in sfarsit, aparitia dupa o lunga perioada in care a absentat. Abia acum s-a aflat ce probleme ar fi avut, de fapt, fiul Clejanilor. Fiul Clejanilor a aparut din nou in public Dupa luni intregi de disparitie si speculatii, Fulgy si-a facut din nou aparita. Despre fiul Clejanilor s-a spus ca ar .

Negocierile au fost blocate, din nou, din cauza neintelegilor. Fiecare partid va merge la Cotroceni cu propria propunere de premier

Negocierile dintre PNL, USR-PLUS siUDMR s-au blocat din nou, la a doua runda de negocieri, de duminica dimineata. Discutiile au fost suspendate la propunerea lui Ludovic Orban, dupa aproximativ doua ore, sp.

Cernobil, din nou in lumina reflectoarelor: planul Ucrainei pentru Prypiat

Cazul Cernobil continua sa fie un subiect fascinant pentru oameni din fiecare colt al mapamondului. Din acest motiv, Ucraina spera la includerea sa in patrimoniul mondial Unesco. La fel ca.

PLASAMENTE ALTERNATIVE Victor Brauner, din nou la Paris

Este inchis Palais de Tokyo, la Paris. Este inchis, de fapt, Musee d and Art Moderne de Paris, care isi are existenta fizica in splendida cladire modernista din Orasul-Lumina. Este o adevarata aventura vizita acestui palat-muzeu, o permanenta descoperire, o permanenta experienta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )