Libnet.ro
UNICEF

06:15

Pepe, mesaj pentru Raluca Pastrama. Nu a avut mila deloc

Playtech Playtech,
Pepe, mesaj pentru Raluca Pastrama. Nu a avut mila deloc

Se pare ca Pepe tot sufera dupa ce a anuntat divortul de sotia sa, Raluca Pastrama. Acesta a spus ca lucrurile nu mai functionau in relatia lor. Divortul dintre cei doi nu este unul amiabil, lasandu-se cu scandal, din cauza custodiei celor doua fetite, dar si a averii pe care trebuie sa o imparta. Pepe, . continuă pe Playtech

Ce fac Raluca Pastrama si Pepe de Craciun. Sa te simti femeie doar langa mine

S-au iubit enorm aproape noua ani, dar iata ca divortul le-a batut la usa cand nimeni nu se astepta. Raluca Pastrama si cantaretul Pepe si-au spus adio intr-un mod surprinzator, prin scandal, acuze si incertitudini. Desi familiile lor spera si acum la o impacare, protagonistii au ales deja calea pe care o vor urma, iar .

Monica Pop, mesaj pentru Klaus Iohannis. Nu a mai suportat si a rabufnit: E o mare obligatie

Dupa 27 decembrie incepe campania de vaccinare anti-covid 19. Campania a fost anuntata de Presedintele Klaus Iohannis. in acelasi timp, acesta anunta ca doreste sa fie primul pacient vaccinat. Ulterior, seful comisiei de coordonare a vaccinarii anunta, dupa o intrevedere cu Iohannis, ca i s-a refuzat acest lucru. Printre cei care au criticat aceasta decizie, .

Florin Citu, mesaj pentru romani cu ocazia Craciunului: Va rog pe toti sa...

Premierul Florin Citu le-a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Craciunului. intampinam sarbatoarea Craciunului cu speranta si incredere ca vom depasi cu bine aceasta perioada dificila, a spus Florin Citu.

Arhiepiscopul Calinic, mesaj pentru credinciosi: Trebuie sa ascultam de sfatul medicului si de masurile care se impun la nivel national

Arhiepiscopul Calinic al Argesului si Muscelului ii indeamna pe credinciosi sa colaboreze cu medicii si autoritatile, pentru a trece cu bine peste criza COVID-19, in special in perioada sezonului rece, in ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )