Libnet.ro
UNICEF

11:01

Pepe, transformare radicala dupa despartirea de Raluca Pastrama. Si-a schimbat look-ul

Playtech Playtech,
Pepe, transformare radicala dupa despartirea de Raluca Pastrama. Si-a schimbat look-ul

Dupa ce a anuntat divortul de sotia sa, Pepe a trecut printr-o transformrea radicala dupa despartirea de Raluca Pastrama. indragitul cantaret si-a schimbat look-ul, spre surprinderea fanilor. Este incredibil cum arata acum. Pepe, schimbare de look dupa separarea de sotia sa Anuntul divortului a picat ca o bomba pentru toata lumea, iar cantaretul de muzica . continuă pe Playtech

IMPACT.RO: Raluca Pastrama, declaratii exclusive despre divort. E sotul tau, trebuie sa mori acolo daca e nevoie!

Cu adevarat, divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama este subiectul finalului de an. Se stie ca intre cei doi soti nu exista sanse de impacare, dat fiind faptul ca Raluca a mers pana intr-acolo incat l-a inselat pe artist. RO: Raluca Pastrama, declaratii exclusive despre divort Unde mai pui ca si tatal brunetei este afectat .

Cu cine s-ar fi combinat Livian dupa despartirea de iubita. Indiciu: e fosta concurenta Puterea Dragostei

Livian, care abia despartit de Florentina, are o relatie cu Ligi, fosta sa colega a lui de la emisiunea Puterea dragostei, de la Kanal D? De altfel, nu este prima data cand fanii Puterea Dragostei vorbesc despre o posibila relatie dintre Livian si Ligi, indeosebi ca blonda apare de multe ori in apropierea castigatorului sezonului .

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )