Libnet.ro
UNICEF

11:00

De ce a fost condamnat Liviu Dragnea la inchisoare cu executare. Judecatorii au motivat sentinta

Playtech Playtech,
De ce a fost condamnat Liviu Dragnea la inchisoare cu executare. Judecatorii au motivat sentinta

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) au publicat motivarea condamnarii lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Fostul lider al PSD a primit vestea in Penitenciarul Rahova, unde isi ispasesete condamnarea de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Judecatorii au publicat motivarea condamnarii lui Liviu . continuă pe Playtech

De ce a fost trimis Liviu Dragnea la inchisoare: Curtea Suprema a publicat motivarea sentintei prin care fostul lider PSD a fost condamnat (DOCUMENTUL INTEGRAL)

Inalta Curte de Casatie si Justitie a publicat motivarea sentintei, prin care Liviu Dragnea, fost lider PSD si artizan al coalitiei care a guvernat Romania din decembrie 2016 si pana in 2019, a fost trimis la.

Motivarea condamnarii lui Liviu Dragnea: Judecatorii explica de ce l-au trimis 3 ani si jumatate de inchisoare pe fostul lider PSD

Inalta Curte de Casatie si Justitie a publicat miercuri motivarea condamnarii lui Liviu Dragnea la trei ani si jumatate. Potrivit documentului citat de Agerpres, cuantumul pedepsei de 3 ani si 6 luni de inchi.

Judecatorii au publicat motivarea condamnarii lui Liviu Dragnea

Cuantumul pedepsei de 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru fostul lider PSD Liviu Dragnea este suficient si proportional, in raport cu circumstantele reale si personale, asigurand realizarea scopurilor.

Motivarea condamnarii lui Liviu Dragnea. inalta Curte: ii da posibilitatea unei schimbari de atitudine

Cuantumul pedepsei de 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru fostul lider PSD Liviu Dragnea este suficient si proportional, in raport cu circumstantele reale si personale, asigurand realizarea scopurilor pedepsei, de coercitie, preventie si cel educativ, dandu-i posibilitatea unei schimbari de atitudine, precizeaza judecatorii Instantei supreme in motivarea condamnarii fostului presedinte al Camerei Deputatilor.

inalta Curte a publicat motivarea la condamnarea lui Liviu Dragnea: Cuantumul pedepsei, suficient si proportional ii da posibilitatea unei schimbari de atitudine

Cuantumul pedepsei de 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru fostul lider PSD Liviu Dragnea este suficient si proportional, in raport cu circumstantele reale si personale, asigurand realizarea scopurilor pedepsei, de coercitie, preventie si cel educativ, dandu-i posibilitatea unei schimbari de atitudine, precizeaza judecatorii Instantei supreme in motivarea condamnarii fostului presedinte al Camerei Deputatilor, citata de Agerpres.

Ce transmite Liviu Dragnea din inchisoare, inainte de motiunea de cenzura. Codrin Stefanescu a dezvaluit tot

Liviu Dragnea l-a delegat pe Codrin Stefanescu sa ii transmita mesajul, in ceea ce priveste motiunea de cenzura. Actul urmeaza sa fie citit joi, fiind unul decisiv in cazul Guvernului condus de Viorica Dancila. Ce transmite Liviu Dragnea din inchisoare Liviu Dragnea a transmis un mesaj din inchisoare, in legatura cu motiunea de cenzura initiata .

Cine este politicianul care l-ar gratia pe Liviu Dragnea. Daca ar fi presedinte, fostul lider PSD ar fi liber

Viorica Dancila a declarat ca nu l-ar gratia pe Liviu Dragnea daca ar castiga alegerile prezidentiale si ar fi numita in functia de presedinte al Romaniei, insa declaratia premierului nu a fost primita bine de toti social-democratii. Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu sustine ca el l-ar scoate pe Dragnea din inchisoare daca ar fi in .

Viorica Dancila, raspuns transant in privinta gratierii lui Liviu Dragnea. Ce va face daca va fi presedinte

Viorica Dancila a fost intrebata daca are de gand sa il gratieze pe Liviu Dragnea in cazul in care va ajunge presedinte al Romaniei. Doamne, nici nu se pune problema, a raspuns premierul, fara sa specifice la ce anume se refera. Dancila a precizat ca nu a mai vorbit cu Dragnea din momentul in care .

Un proiect de lege initiat de Liviu Dragnea a fost adoptat de Senat

Senatorii au adoptat cu 57 de voturi pentru si 18 abtineri proiectul de lege care sanctioneaza dublul standard. Initiatorii proiectului sunt fostul presedinte PSD, Liviu Dragnea, si purtatorul de cuvant al.

inca o lovitura pentru Liviu Dragnea. Se va da solutia in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea primeste inca o lovitura. Aflat in spatele gratiilor la Penitenciarul Rahova, fostul lider al PSD a aflat ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuuntat ca dosarul Tel Drum va fi finalizat pana la sfarsitul acestui an. in acest dosar, Liviu Dragnea este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )