Libnet.ro
UNICEF

12:15

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, prima vizita la penitenciar VIDEO

Playtech Playtech,
Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, prima vizita la penitenciar VIDEO

Irina Tanase, partenera de viata a lui Liviu Dragnea, a facut prima vizita la penitenciarul Rahova, acolo unde e incarcerat fostul lider PSD. Acesta a fost condamnat luni, dar abia joi iubita sa i-a facut o vizita, potrivit imaginilor prezentate de Realitatea TV. ACTUALIZARE: Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a petrecut o ora la [] . continuă pe Playtech

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, prima vizita la penitenciar FOTO

Irina Tanase, partenera de viata a lui Liviu Dragnea, a facut prima vizita la penitenciarul Rahova, acolo unde e incarcerat fostul lider PSD. Acesta a fost condamnat luni, dar abia joi iubita sa i-a facut o vizita, potrivit imaginilor prezentate de Realitatea TV. Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a mers, joi dupa-amiaza, la Penitenciarul [] .

Cine este si cum arata Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea. A trait socul vietii ei cand a aflat de condamnare

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, este si ea in centrul atentiei de-acum, odata cu sentinta data in cazul viitorului fost presedinte PSD si presedinte al Camerei Deputatilor. inca se stiu putine despre aceasta fata. Cu acordul ei probabil, Dragnea a tinut-o departe de ochii indiscreti ai presei, dar nu si de publicul PSD-ist. De [] .

Irina Tanase, iubita lui Dragnea, si fiul fostului lider PSD, in vizita la Rahova

Irina Tanase si Stefan Valentin Dragnea au ajuns joi la Penitenciarul Rahova in vizita la Liviu Dragnea. Este prima vizita a celor doi, acestia au adus si un bagaj, cu lucruri necesare pentru fostul lider PSD.

Prima reactie a logodnicei Irina, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Iubita lui Liviu Dragnea a facut prima declaratie dupa ce fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare. Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tanase, urmau sa se casaoreasca.

Cum arata Irina Tanase, iubita lui Dragnea, in liceu. Iata ce spun colegii de la Elena Cuza despre ea

Irina Tanase este, de cativa ani, partenera de viata a fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Ea are 26 de ani si a lucrat alaturi de Liviu Dragnea inca de pe vremea cand acesta era ministru al Dezvoltarii. Irina Tanase a invatat la clasa D a generatiei 2011 din Colegiul National Elena Cuza din Bucuresti. Se [] .

Unde se afla Irina Tanase in momentul in care Liviu Dragnea a primit sentinta. Avocatul a confirmat

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, nu era cu el in momentul in care fostul sef PSD s-a predat si a plecat insotit de politie. Informatia a fost confirmata de avocata fostului presedinte al Camerei Deputatilor. Se pare ca avocata lui Liviu Dragnea a mers la acesta acasa la scurt timp dupa ce inalta Curte [] .

Liviu Dragnea, prima noapte dupa gratii la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea si-a petrecut prima noapte dupa gratii la penitenciarul Rahova. Acolo va sta timp de 21 de zile in carantina, apoi se va decide unde isi va ispasi pedeapsa de 3 ani si 6 luni primita pentru.

Cum a petrecut Liviu Dragnea prima noapte in puscarie (VIDEO)

Timp de trei ani de zile, Liviu Dragnea a avut un singur obiectiv: sa schimbe legile justitiei si sa scape de puscarie. Desi a dat jos trei guverne, a decapitat sefii parchetelor si a starnit impotriva.

Avocata lui Dragnea: Irina Tanase nu e cu el. Este departe!

Avocata lui Liviu Dragnea a declarat, luni, dupa ce liderul PSD a plecat sa se preda politiei, ca iubita sefului PSD, Irina Tanase, este departe. Irina nu e cu Dragnea. E departe, a afirmat Flavia Te.

Liviu Dragnea, vizitat de iubita si fiul sau la penitenciar - IMAGINI in premiera!

Liviu Dragnea a fost vizitat, joi, la Penitenciarul Rahova de fiul sau si de Irina Tanase. Fiul si iubita lui Liviu Dragnea au adus un bagaj cu mai multe lucruri necesare. Acestia nu au facut declaratii can.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )