Libnet.ro
UNICEF

17:45

De ce l-a vizitat in secret Irina Tanase pe Liviu Dragnea? A recunoscut ce s-a intamplat, de fapt

Playtech Playtech,
De ce l-a vizitat in secret Irina Tanase pe Liviu Dragnea? A recunoscut ce s-a intamplat, de fapt

Irina Tanase a dezvaluit de ce l-a vizitat in secret pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova. Iubita fostului lider al PSD a fost in vizita sambata, 8 iunie 2019, iar ulterior in spatiul public au aparut informatii potrivit carora ar fi mers la el in afara orelor de program. Ea a facut precizari prin intermediul . continuă pe Playtech

Irina Tanase rupe tacerea. Iubita fostului lider PSD a raspuns atacurilor din presa

Irina Tanase, logodnica lui Liviu Dragnea, rupe tacerea. Iubita fostului lider al PSD raspunde atacurilor din presa conform carora ar fi fost la Rahova sa il viziteze pe Liviu Dragnea in afara orelor de.

Liviu Dragnea, mutat de la Rahova?! Ce se intampla cu fostul lider PSD

Liviu Dragnea ar putea fi mutat la Jilava. Ce se intampla cu liderul Partidului Social Democrat? Acesta a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Liviu Dragnea ar putea fi mutat de la Rahova la Jilava? Penitenciarul Rahova nu are suficiente celule pentru regimul semi-deschis, astfel ca fostul presedinte al Partidului .

Motivul pentru care Liviu Dragnea nu se uita la TV in puscarie. Este puternic, este demn!

Codrin Stefanescu a dezvaluit motivul pentru care Liviu Dragnea nu se uita la TV in puscarie. Fostul lider al PSD ar fi dezamagit de tradarile unor social-democrati, care au aruncat asupra lui vina pentru rezultatul slab de la alegerile europarlamentare din 26 mai. Liviu Dragnea nu se uita la TV in puscarie Presupun ca nu [] .

Liviu Dragnea, tradat de unul dintre apropiati. il toarna pe fostul sef PSD pentru a scapa el

Liviu Dragnea este tradat de un cunoscut de-al sau. O persoana din politica, foarte importanta, l-a sapat pe la spate. Despre cine este vorba? Dragnea, sapat pe la spate de un apropiat! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare si a fost inchis la Penitenciarul Rahova.

Viorica Dancila, lovitura fatala pentru Liviu Dragnea: Poate a avut si el vina lui. O singura tema nu ne-a facut bine!

Viorica Dancila a dat o lovitura de la distanta lui Liviu Dragnea in momentul in care a afirmat ca rezultatul slab de la alegerile europarlamentare a fost cauzat de fostul sef PSD. Desi se fereste sa faca acuzatii, premierul Romaniei crede ca Dragnea a avut si el vina lui. Deja este al treilea prim-ministru care [] .

Codrin Stefanescu, dezvaluiri legate de ce-si doreste Liviu Dragnea la inchisoare. Cand va avea dreptul la pachet, ii voi trimite

Codrin Stefanescu a mai spus ca fostul lider PSD e un om muncitor si ca daca i se va da sansa de a muncidupa gratii, cu siguranta o va face. Liviu Dragnea nu se fereste de munca, daca va.

Codrin Stefanescu, detalii despre Liviu Dragnea dupa gratii: Nu se fereste de munca, daca va avea aceasta posibilitate, va munci. Stie sa faca multe lucruri

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, a afirmat la Antena 3 ca Liviu Dragnea este un detinut politic si ca nu are o viata usoara in inchisoare, dar e un om puternic. Sunt.

Liviu Dragnea si-a publicat o noua declaratie de avere. Surpriza din declaratie

Chiar daca a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare si se afla inchis la penitenciarul Rahova, fostul presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a publicat.

Ultimele zile de carantina pentru Liviu Dragnea. Ce se va intampla cu fostul lider PSD

Sunt ultimele zile de carantina ale lui Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova, apoi comisia penitenciarului va stabili daca fostul presedinte al PSD isii va ispasi pedeapsa acolo sau va fi mutat. Luni, chiar.

Sustinatorii lui Liviu Dragnea organizeaza un protest si cer punerea acestuia in libertate: impreuna putem invinge

La trei saptamani dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare intr-un dosar de abuz in serviciu, o parte dintre sustinatorii sai organizeaza pe Facebook un protest la Cotroceni impotriva lui Klaus Iohannis si cer eliberarea fostului sef PSD.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3092 seconds )