Libnet.ro
UNICEF

22:01

Liviu Dragnea, vizitat in celula de o femeie. Nu este vorba despre Irina Tanase. Cine si-a luat inima in dinti sa mearga la el

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea, vizitat in celula de o femeie. Nu este vorba despre Irina Tanase. Cine si-a luat inima in dinti sa mearga la el

Carmen Dan a anuntat ca il va vizita pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova dupa incheierea mandatului la Ministerul Afacerilor Interne. Anuntul a fost facut la scurt timp dupa ce si-a dat demisia din functia de ministru. Carmen Dan nu a precizat cand va merge in vizita la fostul lider PSD si nici ce vrea . continuă pe Playtech

Romania, in LACRIMI! Din pacate, este vorba despre Nea POPA, din serialul LA BLOC. Ce pierdere IMENSA

Actorul Tudorel Filimon traieste o mare drama! Acesta risca sa ramana fara casa din cauza unei executari silite. Drama artistului a inceput dupa ce a facut un imprumut de 165. 000 lei pe care trebuia.

Laura Codruta Kovesi despre Liviu Dragnea. Ce s-a intamplat, de fapt, in dosarul lui

Laura Codruta Kovesi a vorbit duminica, la BBC, despre candidatura sa pentru sefia Parchetului european, printre care si despre dosarul fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Laura Codruta Kovesi despre dosarul lui Liviu Dragnea Fosta sefa a DNA a vorbit duminica, la BBC, despre postul la care ravneste in Parchetul european si a mentionat ca Guvernul .

Carmen Dan il va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca, dupa ce isi va incheia mandatul la MAI, va merge sa-l viziteze la Penitenciarul Rahova pe fostul lider PSD Liviu Dragnea.

Carmen Dan spune ca il va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca, dupa ce isi va incheia mandatul la MAI, va merge sa-l viziteze la Penitenciarul Rahova pe fostul lider PSD Liviu Dragnea.

Carmen Dan il va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea: Evident ca da, voi avea mai mult timp liber

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca, dupa ce isi va incheia mandatul la MAI, va merge sa-l viziteze la Penitenciarul Rahova pe fostul lider PSD Liviu Dragnea. intrebata.

Ion Cristoiu: in operatiunea Liviu Dragnea si-au dat mana forte greu de imaginat

Jurnalistul Ion Cristoiu acuza lipsa de transparenta a STS in gestionarea votului si acuza frauda la alegerile din 26 mai. Mai mult, acesta spune ca pentru eliminarea lui Liviu Dragnea de pe scena.

Liviu Plesoianu, dupa CEX-ul PSD: SISTEMUL a ORDONAT prin vocea lui Iohannis, iar Dancila si Tariceanu au EXECUTAT

Scandal mare, luni, in CEx-ul PSD. Deputatul Liviu Plesoianu considera ca remanierile anuntate de Viorica Dancila sunt facute la ordinul lui Klaus Iohannis. Este vorba despre schimbarea din functii a.

Trebuie sa PLECAM de acasa! Este vorba despre CUTREMUR. Anunt iNFIORATOR

Celebra clarvazatoare Maria Ghiorghiu a facut un anunt infiorator. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE GALERIE FOTO) Ea sustine ca a avut o viziune despre un cutremur.

Un baietel de doar 4 ani, reincarnarea Printesei Diana? Cine este copilul

O poveste stranie intra in vietile noastre si vine tocmai din departare. Este vorba despre un baietel de doar 4 ani despre care se crede ca este reincarnarea Printesei Diana. Billy, un baietel de doar 4 ani, reincarnarea Printesei Diana? Un micut, in varsta de doar 4 ani, considera ca este reincarnarea Printesei Diana. Povestea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )