Libnet.ro
UNICEF

17:30

De ce s-a sinucis criminalul politistului din Timis. Sindicatele din penitenciare, reactie

Playtech Playtech,
De ce s-a sinucis criminalul politistului din Timis. Sindicatele din penitenciare, reactie

Ionel Marcel Lepa, criminalul politistului din Timis, s-a sinucis, luni in Penitenciarul Popa Sapca. in urma incidentului s-a deschis o ancheta interna, cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, iar sindicalistii din Administratia Nationala a Penitenciarelor au emis un comunicat cu precizari legate de motivele si modul in care se sinucid [] . continuă pe Playtech

Sora politistului din Timis, despre gestul socant al criminalului fratelui sau. De ce e suparata ca s-a sinucis

Sora politistului ucis de catre Marcel Lepa, reactie de neimaginat dupa ce criminalul s-a sinucis in inchisoare. Sora agentului de politie este devastata de cele petrecute. Cum a reactionat aceasta? Sora politistului din Timis, reactie dupa ce criminalul fratelui sau s-a sinucis Ionel Marcel Lepa a fost gasit mort azi, 10 iunie, in celula sa.

Ucigasul politistului din Timis s-a sinucis in inchisoare. La nivelul penitenciarulul s-a deschis ancheta interna

Ionel Marcel Lepa va ramane in istorie dupa ce a omorat un politist pe raza judetului Timis. in dimineata zilei de luni, si-a pus capat zilelor. UPDATE Surse judiciare sustin ca barbatul s-a spanzurat cu un cearsaf in baia celulei. La nivelul penitenciarului a fost deschisa o ancheta interna. Ionel Marcel Lepa s-a spanzurat [] .

Ionel Marcel Lepa, ucigasul politistului din Timis, s-a sinucis in inchisoare

Ionel Marcel Lepa va ramane in istorie dupa ce a omorat un politist pe raza judetului Timis. in dimineata zilei de luni, si-a pus capat zilelor. Ionel Marcel Lepa s-a spanzurat luni in celula sa din penitenciarul Popa Sapca din Timsoara. O echipa SMURD s-a deplasat la fata locului, dar nu a putut decat sa [] .

Decizie de ULTIM MOMENT in cazul criminalului politistului din Timis

Ionel Marcel Lepa,ucigasul politistului din Timis, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata vineri de magistratii Tribunalului timis. El este cercetat pentru ultraj, omor.

Ucigasul politistului din Timis s-a spanzurat in inchisoare

Marcel Lepa, ucigasul politistului din Timis, a fost gasit mort in arest, luni dimineata. La data de 10. 2019, in jurul orei 06:40, numitul Lepa Ionel Marcel, cercetat pt. uciderea politistului din cadrul.

Ucigasul politistului din Timis s-a sinucis in penitenciar

Barbatul care a ucis un politist in Timis, s-a sinucis, in aceasta dimineata, in penitenciar.

Ucigasul politistului din Timis, gasit spanzurat in celula. Un echipaj de ambulanta incearca sa-l resusciteze

Marcel Lepa, cel care l-a ucis pe politistul Cristian Amariei, a fost gasit luni dimineata spanzurat in celula sa din Penitenciarul de pe strada Popa Sapca din Timisoara, scrie Press Alert. 44 La fata locului a ajuns o echipa de criminalisti de la Politia Timis care va face cercetari. Luni, Lepa trebuia sa ajunga in fata Curtii de Apel Timisoara.

UPDATE Ucigasul politistului din Timis, gasit spanzurat in celula. Manevrele de resuscitare au esuat, Lepa a fost declarat decedat

Marcel Lepa, cel care l-a ucis pe politistul Cristian Amariei, a fost gasit luni dimineata spanzurat in celula sa din Penitenciarul de pe strada Popa Sapca din Timisoara, scrie Press Alert. 28 Penitenciarul Timisoara a transmis un comunicat de presa in care anunta ca Leap a fost declarat decedat de echipajul SMURD. 44 La fata locului a ajuns o echipa de criminalisti de la Politia Timis care va face cercetari. Luni, Lepa trebuia sa ajunga in fata Curtii de Apel Timisoara.

Asasinul politistului din Timis, primele declaratii: Am vrut sa-l impusc in picior. Regret ce s-a intamplat

Ucigasul politistului Cristian Amariei a facut primele declaratii, in fata anchetatorilor, despre momentul in care l-a impuscat pe agent Ionel Lepa a sustinut ca a vrut sa il impuste in picior pe.

Expert in domeniul politiei judiciare despre ultimul gest al ucigasului politistului din Timis: Ma asteptam sa se sinucida

Un consultant in domeniul politiei judiciare, Valeriu Suhan, spune ca se astepta ca ucigasul politistului din Timis sa recurga la un gest extrem, cum ar fi sinuciderea. Potrivit acestuia, criminalul era constient ca va primi o pedeapsa drastica pentru fapta comisa.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )