Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cum scapam de pensiile speciale: gestul parlamentarilor USR care da bine in campanie

Playtech Playtech,
Cum scapam de pensiile speciale: gestul parlamentarilor USR care da bine in campanie

Indiferent daca este un truc populist in campanie electorala sau un gest cat se poate de sincer, toti parlamentarii USR isi vor anula dreptul la pensii speciale prin demisia din pozitia de. continuă pe Playtech

Florin Roman (PNL): Dupa alegeri, vom elimina pensiile speciale pentru toate categoriile. Noi chiar vrem sa rezolvam problema, nu ca altii. USR putea sa procedeze la fel ca noi si i-am fi sustinut (VIDEO)

PNL a solicitat votarea in plen chiar marti, in regim de urgenta, a initiativei sale privind abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Florin Roman, liderul deputatilor liberali, a declarat ca daca.

VIDEO Show electoral in plenul Camerei Deputatilor privind demisiile parlamentarilor USR Roman: Sa votam vacantarea. Nu este decat un gest teatral Barna: Demisiile sunt din 18 decembrie

Dupa demisiile parlamentarilor USR, in sedinta Camerei Deputatilor au inceput declaratiile si atacurile electorale. Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a solicitat, in plen, sa se ia act de demisiile acestora si sa se voteze vacantarea mandatelor. in replica presedintele USR, Dan Barna a atras atentia ca solicitarile sunt cu data de 18 decembrie, acuzandu-i pe liberali ca doresc scoaterea acestui partid din Legislativ. Reamintim ca tema pensiilor speciale a fost folosita si inaintea alegerilor locale de toate partidele politice iar acum a fost relansata prin demisiile parlamentarilor USR. in toata batalia electorala este de precizat ca deputatii si senatorii beneficiaza de pensia speciala doar daca fac o cerere scrisa sa o primeasca. Cu alte cuvinte, aceasta nu se acorda automat iar cei care doresc sa nu o primeasca, pot sa nu o ceara. Epopeea pensiilor speciale: Cine le-a introdus Cum incearca PSD si PNL sa transforme subiectul pensiilor speciale din cartoful fierbinte in bata electorala.

Surse. Cum a stricat PSD surpriza USR cu demisiile din Parlament. Miza: pensiile speciale

A inceput sarabanda demisiilor in Parlament pe final de mandat. in plina campanie electorala, liderii politici vor sa arate electoratului ca renunta la pensiile speciale. USR pregatise o lovitura de imagine, stricata insa de PSD.

Kelemen Hunor: Demisia lui Ciolacu si a parlamentarilor USR, populism ieftin. Sa mearga la ministrul Muncii sa le explice cum se calculeaza pensia

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a calificat, marti, drept populism ieftin gesturile liderului PSD, Marcel Ciolacu, si parlamentarilor USR de a demisiona din Parlament pentru a nu beneficia de pensii speciale.

USR: Scut in Parlament pentru pensiile speciale ale alesilor locali

In lipsa unei ordonante de urgenta care sa modifice Codul administrativ al Guvernului Dancila, zeci de mii de actuali si fosti primari si sefi de consilii judetene, plus adjunctii lor, vor avea dreptul, la 1 ianuarie 2021, sa ceara pensie speciala, arata reprezentantii USR, intr-un comunicat de presa.

Eugen Tomac, dupa anunturile facute de Marcel Ciolacu si parlametarii USR: Demisia si-au dat-o si Liviu Dragnea si multi altii, dar pensiile speciale au ramas. Solutia e eliminarea lor

Eugen Tomac, presedintele PMP, anuntat, marti dimineata, ca partidul pe care il conduce va depune chiar in cursul acestei zile o solicitare de convocare a Birourilor Permanente Reunite si de aducere in pl.

PNL cere dezbaterea in regim de urgenta a initiativei legislative privind abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Florin Roman: Solicitam tuturor partidelor sa ne sustina (VIDEO)

PNL a cerut dezbaterea in regim de urgenta a initiativei legislative de abrogare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a solicitat tuturor partidelor sa sustina.

Ludovic Orban, pentru B1 TV: Aproape toate pensiile speciale au fost adoptate cu majoritate PSD la initiativa PSD PNL, singurul partid care s-a opus la introducerea pensiilor speciale pentru parlamentari (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban, presedintele PNL, a reactionat la anuntul facut de Marcel Ciolacu, omologul sau social-democrat, care sustine ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu.

Teatrul de campanie electorala al PSD cu pensiile speciale, desfiintat de Orban: o minciuna gogonata

Cu cateva saptamani pana la alegerile parlamentare, mai multi parlamentari au anuntat ca-si vor da demisia pentru a nu primi pensii speciale. Primul care a luat aceasta decizie este Marcel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )