Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce se intampla acum cu pensiile. E oficial, milioane de pensionari asteptau aceasta veste

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum cu pensiile. E oficial, milioane de pensionari asteptau aceasta veste

Subiectul pensiilor este unul inca plin de surprize. Dupa ce Parlamentul a fortat mana Guvernului sa le mareascu cu 40%, acum aflam alte vesti. Ministrul FInantelor, Florin Citu a anuntat, recent, ca toate pensiile vor fi recalculate pentru anul 2021. Romania cu o datorie publica de peste 60% in 2021 in acest moment, conform raportului . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in tara

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni, 23 noiembrie, o sedinta la Palatul Cotroceni. Tema acestei sedinte a fost campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, problema de siguranta nationala. Mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in Romania La intalnire au participat si Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, Marcel Vela, ministrul .

Informatii de ultima ora despre Nicolae Botgros. Ce se intampla acum cu artistul

Maestrul Nicolae Botgros a fost externat si s-a vindecat de coronavirus. El a fost internat la ATI in stare grava si intubat la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau. Artistul a trecut de pericol si starea sa de sanatate este una buna. Ce se intampla acum cu Nicolae Botgros Maestrul Botgros a trecut printr-o perioada .

Timpul trece prea repede si avem aceeasi varsta cu pustii nostri. Efect COVID. Moment istoric! Trait o data-n viata. Se intampla acum!

Nu stiu daca voi ati simtit. Timpul! Ati simtit timpul? Baga-mi-as! Trece prea repede. Acum este opt dimineata si te trezesti la 6 seara. Ce-ai facut? Multe. De fapt, mai nimic. in ianuarie-februarie timpul trecea greu, de plumb. Acum, timpul trece prea repede. De ce? - ma intreb. in acest articol. Si intrebandu-ma, mi-am dat seama ca povestea asta cu timpul este ca multe altele. Banal, timpul este o perceptie personala. Trece repede, trece incet. Trece, nu trece. Da, avem ceas noi si-l masuram, da, avem conventii de stabilire a orei, in conexiune cu soarele si luna. Dar, dincolo de astea, dincolo de conventii, timpul tine doar de felul in care-l intelegem, il percepem.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )